Al uw pasjes op één plek met een pasjeshouder van leer

Naast het betalen met de pinpas, maakt nu ook het contactloos betalen de opmars. Dit eenvoudige systeem zorgt ervoor dat afrekenen nóg sneller gaat. Het werkt als volgt: u houdt uw bankpas bij de kaartlezer aan de kassa en het systeem schrijft automatisch het bedrag dat u moet betalen af van uw rekening. U wilt echter niet dat kwaadwillenden met een kaartlezer uw pasje op afstand kunnen gebruiken. Kies daarom voor een pasjeshouder van leer van Cargotravelshop.nl. Zij bieden aluminium pasjeshouders van hoge kwaliteit met een afwerking van leer. Door het aluminium is het onmogelijk om op afstand toegang te krijgen tot uw pasjes. Zo kunt u echt onbezorgd over straat met uw pasjes.

Ontdek de voordelen van een pasjeshouder van leer

Al een aantal jaren is het leven zonder pinpas niet meer voor te stellen. Niemand heeft nog veel contant geld bij. Dit is ook niet nodig, want zelf op de markt kunt u tegenwoordig pinnen. Dit zorgt er ook voor dat het niet meer nodig is om een grote portemonnee mee te zeulen. Kies daarom voor een compacte pasjeshouder van leer. Deze pasjeshouders van leer bieden ruimte aan uw bankpas, creditcard, rijbewijs, identiteitskaart en andere passen. En door het compacte formaat heeft u deze pasjes altijd bij de hand. Daarnaast biedt elke pasjeshouder van leer beveiliging tegen het digitaal bestelen. Door een aluminium afwerking aan de binnenkant van de houder, is het niet mogelijk om met een kaartlezer de kaarten te scannen door de houder heen.

Ontvang de pasjeshouder van leer nog op dezelfde werkdag

Bent u van plan om vannacht op vakantie te gaan? Dan moet u wel op een veilige manier uw pasjes meenemen. Heeft u morgenvroeg een afspraak met een belangrijke klant? Bestel dan vandaag nog voor 13:00 uur een pasjeshouder van leer bij Cargotravelshop.nl. Deze wordt dan dezelfde werkdag nog bij u geleverd! Deze specialist heeft vrijwel alle producten op voorraad, waardoor u altijd snel geniet van uw nieuwe pasjeshouder van leer. Ook als u andere producten zoals koffers, tassen of rugzakken wilt kopen, bent u in deze webshop aan het juiste adres. Tegen een scherpe prijs deze producten kopen? Neem dan eens een kijkje bij de wisselende aanbiedingen van deze specialist.