Alle schoonmaakpartijnen onder 1 dak? Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG is uw partij

Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? In deze blog leggen wij alle voordelen van Hofkens HIG uit. Veel lees plezier!

Schoonmaakbedrijf in Roosendaal of Breda

Geen tijd voor uw schoonmaaktaken? Of beschikt u simpelweg over te weining capaciteit? Hofkens HIG is de schoonmaak partij die u kan helpen. Hofkens HIG is een schoonmaakbedrijf die actief is in zowel Roosendaal als in Breda. Onze personeel weet dhoe belangrijk een schone werkomgeving is. Onze medewerkers gaan zorgvuldig te werk. Wist u dat u bij Hofkens HIG zowel terecht voor dagelijkse als periode schoonmaakonderhoud terecht kunt? Ons personeel staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben verschillende diensten in ons pakket zit. Zo kunt u bij ons terecht voor vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Dit is nog maar een kleine greep uit onze dienstenpakket. Wilt u slecht één dienst nemen of toch meerdere? Dit is geen probleem. Wij luisteren naar uw wensen en passen daar ons pakket op af. Op zoek naar regueliere schoonmaak in Breda of reguliere schoonmaak in Roosendaal? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Hofkens HIG is actief in heel Nederland

Zoekt u naar reguliere schoonmaak in Roosendaal of in Breda? Dan zit u bij ons goed. Wij ontzorgen u op het gebied van schoonmaken. Want een schoon bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. U moet wel een juiste  eerste indruk maken bij uw klanten. Wist u dat wij werken voor bedrijven uit verschillende branches? Wij hebben ervaringen in onder andere de onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en diensten die wij aanbieden? Wacht dan niet langer en neem conrtact met ons op.

Professioneel schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda

Op zoek naar bedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen neemt. Hofkens HIG ontzorgt u graag. Wist u dat wij onder andere actief zijn in Roosendaal en Breda? En dat wij meer dan 57 jaar ervaring hebben in de schoonmaakbrance? Voor elk bedrijf is er schoonmaakprogramma die bij u past. Bij Hofkens HIG kunt u kiezen uit verschillende diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• 24/7 riool- en calamiteitenservice

Bij ons heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

https://hofkenshig.nl/