Trolol
Image default
Auto

Autobedrijf Bennekom nieuwe sponsor

Met trots melden wij dat AD Autobedrijf Bennekom onze nieuwe sponsor is geworden. Hier zijn wij als voetbalclub (V.V. Bennekom) erg blij mee! Er is een deal gemaakt dat bij iedere reparatie, onderhoudsbeurt etc. 7% van de kosten op de rekening worden gestuurd van onze voetbalvereniging. Dit is, in redelijk zware tijden van het amateur voetbal, geweldig nieuws voor ons! Zo kunt u veilig de weg op met een gerepareerde auto en kunnen de spelers het veld op!

Over Autobedrijf Bennekom

Maar wie/wat is Autobedrijf Bennekom nu eigenlijk?! Dat leg ik als hoofd van de sponsorcommissie bij deze dan ook graag uit. De autogarage is onderdeel van de internationale formule van AD Autobedrijf Benelux. Door zo’n groot netwerk hebt u, als klant, het voordeel van scherpe prijzen en ruime kennis! Bij Autobedrijf Benelux kunt u dus langskomen voor dingen zoals APK, onderhoudsbeurt, reparatie van accu’s, remmen, airco’s maar ook het uitlijnen van uw auto. En wanneer u klant wordt bij deze autogarage, gaat dus 7% van de kosten in de clubkas van onze fantastische voetbalvereniging.

Merkonafhankelijk

Dit autobedrijf is overigens ook merkonafhankelijk. Het maakt dus niet uit of dat u uw Seat, Porsche, Kia, Ferrari of Mercedes langsbrengt bij Autobedrijf Bennekom.

Ook werken bij deze garage goed opgeleide medewerkers die u perfect van dienst kunnen zijn en u snel zullen afhelpen van de problemen aan de auto.

Zelf ben ik al jarenlang klant bij deze garage en dit bevalt mij uitstekend. En niet alleen mij, maar ook mijn familie, vrienden en kennissen. Ik, en vele anderen, raden u dan dus ook aan om voor dit autobedrijf te kiezen. En hiermee een steentje bij te dragen aan het bestaan van VV Bennekom.

Overigens speelt het eerste elftal van ons aankomende zaterdag een belangrijk thuisduel tegen VRC, uit Veenendaal. Een ware streek derby dus! Komt dat zien, om 14:00, op ons mooie sportpark.