Trolol
Image default
Gezondheid

Back to Basics Aflankplan Ervaringen. Werkt deze formule?

Met het Back to Basic Aflslankplan ga je écht terug naar de basis. In 2016 beginnen steeds meer Nederlanders te ontdekken dat de standaard boodschappenlijst die we meenemen naar de supermarkt niet meer voldoet met de huidige wensen voor een gezond en strak lichaam. Toen wij voor het eerst van dit programma hoorde waren we direct geintresseert: Een makkelijke, leuke en gezonde manier om gewicht te verliezen, inclusief recepten? We wilde graag meer weten van het plan en gingen op onderzoek naar de mogelijkheden. In dit artikel lees je onze bevindingen en ervaringen met het back to basic aflsankplan van Carla van Schalk.

Bekijk het programma hier>

Gemotiveerde voedingsexpert

Carla van Schalk

Carla is de auteur van het boek. Ze is deskundige in de voedingsbranche en heeft al meerdere goede dieten ontwikkeld. Op een gegeven moment gooide Carla het roer om en beleefde een ware doorbraak tijdens haar onderzoek. Ze liep letterlijk tegen het jojo-effect aan en merkte dat veel mensen hetzelfde ervaren. In de back to basic aflslankplan komt dit dan ook meerdere malen terug. Op de website van Carla staan veel goede ervaringen en reviews over dit afslankplan. De volgende hebben wij er even uitgepikt:

  • 8 dagen terug ben in begonnen met het back to basic afslankplan, ik ben nu al 3 kilo kwijt en ik eet heerlijke gerechten die ik makkelijk zelf kan maken dankzij dit boek. Bedankt!
    -Marloes

Gezonde voeding waarbij koolhydraatarme recepten centraal staan zijn de kernwaarde van het boek. De wetenschap hier achter is dat je deze koolhydraten zo veel mogelijk vermijdt en daardoor direct begint met hudige reserves te verbranden. Door dit vol te houden zul je snel merken dat je gewicht verliest, blijvend!

Haar aanpak

Dit betekend natuurlijk niet dat je jezelf moet verhongeren of niet lekker kunt eten. Dankzij de boodschappenlijstjes en recepten in het back to basic afslankplan kun je thuis zelf gemakkelijk gezonde recepten maken. De makkelijk te volgen stappen zijn echt door iedereen te doen. Dit is een heel groot voordeel ten opzichte van andere dieten met een vergelijkbare aanpak.

Koolhydraatarm 

Dat een dieet met weinig koolhydraten effect heeft is al heel vaak bewezen. Hoe zorgt dit afslankplan dan voor verandering en onderscheidt het zich van weer een nieuw dieet? Dat zijn de heerlijke recepten die carla heeft samengesteld. Het enige wat je heoft te doen is de boodschappenlijstjes (meerdere) mee naar de supermarkt te nemen en alles te kopen wat je nodig hebt. Nu je weet wat je eet vergaar je kennis over gezonde voeding dankzij het boek. De recepten varieren en zullen snel een gewoonte voor je worden. Ondertussen val je 2 tot 5 kilo af per week omdat je bijna geen koolhydraten meer eet!

Werkt het wel?

Onze ervaring met dit dieet is goed. Het is een complete formule met alle informatie die je nodig hebt om blijvend gewicht te verliezen. Dankzij de makkelijk te volgen stappen zijn wij er van overtuigt dat iedereen het kan begrijpen en goed kan toepassen in het dagelijkse leven. Gezonder leven is de basis van het boek en na het lezen van alle handige info en tips kun je direct aan de slag tot je het ideale gewicht hebt bereikt. Het is dan ook niet raar dat Carla een niet-goed geld-terug garantie geeft op het back to basics aflsankplan. Ze is er dus zo van overtuigd dat het werkt dat je het een periode kunt proberen zonder risico. Als jij de adviezen gebruikt en aan de slag gaat met de recepten werkt het dus gegarandeerd!

Van alle afslank manieren die wij hebben ervaren is dit een van de meest complete naslagwerken met de minste poespas. De ingredienten en recepten zijn goed te betalen en je merkt niet dat je gerechten klaarmaakt waardoor je afvalt, behalve op de weegschaal natuurlijk.

http://www.buikspierentraining.nl