Trolol
Image default
Sport

Bedrijfsfeest organiseren op een binnen tennisbaan

Een personeelsfeest organiseren op een binnen tennisbaan is ideaal, om meerdere redenen. Wanneer er een bedrijfsfeest wordt georganiseerd, dan is het prettig wanneer er activiteit aanwezig is. Het gebeurt vaker dat gesprekken wat moeilijk op gang komen, omdat de sfeer dan ook vaak compleet anders is dan de gewoonlijke sfeer op de werkvloer. Door samen activiteiten te ondernemen, zoals een potje tennis, wordt direct het ijs gebroken en worden de onderlinge relaties versterkt. Een bedrijfsfeest op een binnen tennisbaan is dan ook uitstekend om aandacht te besteden aan teambuilding.

Een binnen tennisbaan huren voor de zaterdagavond

De sfeer is altijd goed wanneer een bedrijfsfeest wordt georganiseerd op de zaterdagavond. Het werkgevoel is verdwenen en iedereen is ontspannen. Wanneer dit gecombineerd wordt met leuke activiteiten en lekker eten en drinken, dan is dat een garantie voor een geslaagd personeelsfeest. U kunt een binnen tennisbaan met aangelegen horecagelegenheid huren voor de zaterdagavond bij Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht. Activiteit en gezelligheid leidt gemakkelijk tot betere contacten en daar wordt ook op de werkvloer een voordeel van ondervonden. Wilt u een geslaagd bedrijfsfeest organiseren op een binnen tennisbaan? Dan kunt u gebruik maken van de ruime mogelijkheden, voor binnen tennisbaan én de bijbehorende horeca, van Tennishal De Ronde Venen.

Een compleet verzorgd bedrijfsfeest op de binnen tennisbaan

Bij Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht, nabij Amsterdam, kan er een compleet verzorgd personeelsfeest worden georganiseerd. Hierbij is er niet alleen de mogelijkheid om samen te genieten van sport en spel op de binnen tennisbaan. Er kan ook worden gezorgd voor drankjes en een heerlijk warm en-, of koud buffet. Het is de ideale gelegenheid om collega’s beter te leren kennen en te werken aan teambuilding. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op deze binnen tennisbaan? Kijk dan op de website voor meer informatie of neem direct contact op om de opties te bespreken. Daarnaast is het mogelijk om online of telefonisch uw bedrijfsuitje te reserveren.

https://www.tennishalderondevenen.nl/