Trolol
Image default
Tuin en buitenleven

Bekijk inbouwzwembaden bij dé specialist in Nederland

Inbouwzwembaden zijn ondertussen ook in Nederland niet meer weg te denken. En groot gelijk ook voor mensen met een grote tuin, want voornamelijk in de lente en zomer is het puur genieten in de zon! Of u nu banen wilt zwemmen, spetteren met de kinderen of kleinkinderen of gewoon lekker wilt ronddobberen op een opblaasbed: met een inbouwzwembad creëert u uw eigen vakantieoord, gewoon bij u thuis. Wilt u de mogelijkheden eens bekijken bij een specialist? Dan neemt u het best eens contact op met 123POOL.nl uit Goirle. Dit bedrijf is namelijk dé professional op het gebied van inbouwzwembaden in Nederland. Het team biedt u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook uitstekende service gedurende het gehele aankoop-, leverings-, en montageproces.

Bereid uw tuin voor

De experts van 123POOL.nl doen natuurlijk het meeste werk wanneer u ervoor kiest hen in de arm te nemen. Echter, zult u zelf wat voorwerk moeten doen in uw tuin (of binnen, als u gaat voor een binnenzwembad). Het is namelijk belangrijk dat de volgende punten aanwezig zijn voordat de montage van uw zwembad wordt vervaardigd:

  • 220 V stroomaansluiting
  • Riolering
  • UTP-internetaansluiting (in combinatie met een hydrolysesysteem)

Daarnaast zult u deze werkzaamheden eerst moeten vervaardigen:

  • Verwijdering van terras, omheining, vijvers, bomen en overige
  • Afvoering van bovenstaande elementen
  • Aanlegging van krachtstroom

Altijd schoon zwemwater

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte en planning, zal deze professional op het gebied van inbouwzwembaden in Nederland, uw inbouwzwembad binnen drie dagen plaatsen. U zit dus nooit lang in de rommel. U kunt nu genieten van uw zwembad! Houd er wel rekening mee dat er technische toebehoren bij horen die u periodiek moet controleren. Bekijk de website van 123POOL.nl bijvoorbeeld eens voor de mogelijkheden wat betreft waterbehandelingen en houd uw zwembadwater optimaal schoon en veilig. Natuurlijk staat het bedrijf graag klaar als u hier advies in nodig heeft.