Trolol
Image default
Financieel

Bent u op zoek naar geschikte vermogensbeheerders? Die vindt u hier gegarandeerd

Vermogensbeheerders zijn van grote toegevoegde waarde wanneer u maximaal voordeel uit uw vermogen wilt halen. Echter kan het lastig zijn om de juiste vermogensbeheerder te vinden in uw situatie. U wilt uiteraard dat hij of zij rekening houdt met uw financiële situatie en beleggingsdoeleinden. Om die reden is Optimix een uitstekende keuze voor u. Zij zijn gevestigd in Amsterdam, Groningen en Eindhoven en zijn al sinds 1983 gespecialiseerd in alles wat met vermogensbeheer te maken heeft. Inmiddels beheert Optimix al ruim € 2,5 miljard voor enkele honderden vermogende families, DGA’s, stichtingen en instellingen. Bovendien zijn ze sinds 1 september 2016 een zelfstandig onderdeel van Handelsbanken Nederland. Dit betekent dat ze hiervoor onder eigen vergunning alle activiteiten verrichten op het gebied van vermogensbeheer.

De juiste vermogensbeheerder kiezen voor het beste rendement

Waar let u op bij uw selectie van vermogensbeheerders? U wilt ten eerste altijd kunnen terugvallen op een professional die uw situatie goed kent en u advies geeft wanneer nodig. Zeker wanneer u weinig kennis heeft van beleggen of weinig tijd hiervoor heeft, is dit van groot belang. De persoonlijke aanpak van Optimix is dan ook zeker een groot voordeel voor u, want doordat zij altijd de mens centraal stellen, houden zij altijd rekening met uw doelen en financiële situatie. De onvoorwaardelijke persoonlijke service van Optimix is daarom een van dé redenen om voor deze vermogensbeheerder te kiezen. Daarnaast kunt u hier rekenen op alerte, uitgesproken en geïnspireerde keuzes binnen uw vermogensbeheer en een constante monitoring van uw beleggingsdoelen.

Uw vermogen is hier in goede handen

Ontdek nog veel meer voordelen van het vermogensbeheer van Optimix tijdens een kennismakingsgesprek. Dit plant u eenvoudig in door contact op te nemen met hun medewerkers. Zo leert u ook meer over de services van hun vermogensbeheerders en weet u precies wat zij voor u kunnen betekenen. Bovendien selecteren ze voor u de meest geschikte vermogensbeheerder, die precies bij uw situatie en doelen aansluit. Uw vermogen is hier te allen tijde in goede handen!

https://www.optimix.nl/