Creëer de perfecte eetkamer voor uw klassiek interieur

Zoekt u nog stoelen voor uw eetkamer? Of wenst u een complete eetkamer te kopen voor uw klassiek interieur? Star Stijlmeubelen heeft een oplossing voor uw eetkamer. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Al meer dan een eeuw u w specialist voor een klassiek interieur 

Ga voor uw klassieke interieur naar de showroom van Star Stijlmeubelen in den Haag. Al vier generaties lang zorgt dit familiebedrijf voor prachtige, klassieke meubelen. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. U vindt alles zoals salontafels, dressoirs en eetkamertafels bij van Star Stijlmeubelen. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2, waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.

Een tv-commode: praktisch en onmisbaar in een klassiek interieur

Bent u op zoek naar een tv-commode, die past in uw interieur? Bij Star Stijlmeubelen vindt u tal van tv-commodes voor uw klassiek interieur. Deze meubelstukken zijn mooi én praktisch. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.