Trolol
Image default
Tuin en buitenleven

Dé hovenier in Den Haag is er voor professionele sierbestrating van uw tuin

Veel particulieren en bedrijven kiezen ervoor hun tuin te laten bestraten. Geen opmerkelijke keuze, want bestrating levert u diverse voordelen op. Zo is het niet alleen praktisch en duurzaam, maar behoeft het ook weinig onderhoud. Het aanleggen van (sier)bestrating is zwaar werk waar ook nog eens professionele kennis en ervaring voor nodig zijn. Het beste is daarom deze werkzaamheden uit handen te geven aan een erkende hovenier uit Den Haag. Met behulp van de juiste materialen en gereedschappen kunt u rekenen op een snel en kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Een tuin, terras of oprit laten bestraten

Heeft u behoefte aan een tuin met weinig onderhoud, dan laat u deze door dé hovenier van Den Haag, Hoveniersbedrijf H.G. Peters, bestraten. U heeft dan nooit meer te maken met lastige klussen als het gras maaien of onkruid wieden. Natuurlijk kunt u ook een terras laten bestraten. Zo kunt u samen met familie en vrienden genieten van het weer en heeft u een comfortabele plek waar u met z’n allen kunt eten. Tot slot is het mogelijk om een oprit te laten bestraten.

Ruim dertig jaar ervaring met de meest uiteenlopende groenvoorzieningsprojecten

Hoveniersbedrijf H.G. Peters staat bekend als een van de meest ervaren hoveniersbedrijven van Den Haag en omstreken. Niet alleen kunt u deze hovenier in Den Haag inschakelen voor de groenvoorziening in uw tuin, maar ook alles daaromheen. Men heeft inmiddels ruim dertig jaar ervaring met de meest uiteenlopende groenvoorzieningsprojecten. Zowel particulieren als bedrijven en VvE’s kunnen bij deze hovenier terecht. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen om een vrijblijvende afspraak en calculatie te plannen.

Geen enkele opdracht te veel gevraagd

Het bovengenoemde hoveniersbedrijf startte drie decennia geleden als klein onderhoudsbedrijf in de hoveniersbranche. Momenteel zijn er twaalf ervaren hoveniers in dienst bij het bedrijf die stuk voor stuk over de juiste diploma’s beschikken. Dankzij het enthousiaste team dat overal wel een oplossing voor heeft, is geen enkele opdracht te veel gevraagd en krijgt u uw droomtuin.