Trolol
Image default
Winkelen

De vloeren die passen bij jouw woonstijl kopen in Bussum of Hilversum

Een nieuwe vloer voor in jouw huis vind je bij Vivante Bekenkamp. De keuze voor een vloer is niet altijd gemakkelijk, want welke vloer past bij jou en wat is jouw stijl? En hoe moet je de vloer onderhouden? In de regio Hilversum, Bussum en Laren is Vivante Bekenkamp de specialist die jou helpt met het bekijken van vloeren en adviseert bij de keuze van de ideale vloer. De collectie aan vloeren is bij Vivante Bekenkamp zeer ruim. Of je nu parket, laminaat, of PVC zoekt, in deze woonwinkel in Hilversum vind je gegarandeerd de vloer die past bij jouw woonstijl.

Vloeren voor elk budget bij dé woonwinkel in Hilversum en Bussum

Een nieuwe vloer kiezen doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk wel weten welke mogelijkheden er zijn. Voor vrijwel ieder budget is een passende vloer te vinden. Wil je een lekker zachte vloer onder je voeten? Kies dan voor tapijt of een mooi vloerkleed. Houd je meer van strak en modern? Dan is een laminaatvloer meer iets voor jou. Voor de praktische personen onder ons zijn vinyl en pvc-vloeren dé oplossing. Vinyl is een relatief goedkoop materiaal dat vochtbestendig en makkelijk te onderhouden is. Ideaal voor wanneer je een mooie vloer zoekt voor een klein budget. Wil je graag een houten vloer, maar vind je dat die  te veel onderhoud vergt? Kies dan voor pvc-tegels die nauwelijks van echte stenen tegels te onderscheiden zijn. Wanneer je op zoek bent naar een vloer met een goede prijs-kwaliteitverhouding is laminaat een uitstekende keuze.

Bekijk de vloeren in een van de filialen in Bussum of Hilversum

Voordat je besluit je vloer te kopen, wil je deze natuurlijk eerst gezien hebben. Kom daarom langs bij een van de filialen van Vivante Bekenkamp in Bussem en Hilversum om de vloeren te bekijken. Weet je nog niet zeker wat voor vloer jij zoekt? Doe dan inspiratie op in het lookboek van deze woonwinkel in Hilversum.