Trolol
Image default
Kinderen

Deze milieuvriendelijke kindertandpasta maakt van tandenpoetsen een feestje

Tandenpoetsen moet iedere dag gebeuren. Voor veel kinderen is dit een irritante bezigheid. Je ziet dan ook vaak dat kinderen hun tanden zelf niet goed poetsen omdat ze het saai vinden of omdat ze afgeleid raken. Het is belangrijk om hier als ouder iets tegen te doen omdat poetsen essentieel is voor de gezondheid van de tanden. Met de kindertandpasta van Fairytabs maak jij tandenpoetsen weer leuk voor je kinderen!

Een milieuvriendelijk merk

Bij dit merk is milieuvriendelijkheid en duurzaamheid erg belangrijk. Alle producten worden dan ook gemaakt van natuurlijke, duurzame ingrediënten en materialen. Hierdoor kun je deze materialen recyclen of keer op keer opnieuw gebruiken. De kindertandpasta komt in de vorm van kauwtabletjes. Hier komen dus geen plastic tubes aan te pas. Bij het verpakken en versturen wordt er ook zo min mogelijk plastic gebruikt.

Een nieuwe vorm van tandenpoetsen

De kleine tandpastatabletjes van Fairytabs lossen op wanneer er op gekauwd wordt. Binnen enkele seconden ontstaat er dan een schuim in de mond. Voor kinderen is dit een hele nieuwe ervaring, waardoor tandenpoetsen opeens een avontuur wordt. De tandpasta is natuurlijk ook gezond voor de tanden. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat al het vuil verdwijnt en dat het gebit goed beschermd is.

Bestel ook direct een duurzame tandenborstel

Veel tandenborstels bestaan vooral uit plastic. Plastic is een schadelijk materiaal voor het milieu omdat het niet goed gerecycled kan worden. Een tandenborstel kan echter niet eindeloos gebruikt worden en moet af en toe vervangen worden. Daarom verkoopt Fairytabs ook een bamboe tandenborstel die gebruikt kan worden in combinatie met de kindertandpasta. Deze tandenborstel is bio-afbreekbaar en gemaakt van een duurzaam materiaal. Hiermee help je het milieu en zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw kinderen hun tanden op een natuurlijke manier kunnen poetsen. Dit is dus een win-winsituatie. Plaats je bestelling voor kindertandpasta en een tandenborstel daarom snel!

https://fairytabs.be/