Durea wijdte E: een wit voetje halen bij mensen met smalle voeten

Mensen met hele smalle voeten slagen vaak niet in een reguliere winkel. U wilt echter wel leuke schoenen en geen lelijke klompen. Natuurlijk is het wel zo prettig om passende schoenen te hebben, en er nog een beetje modieus bij te lopen. Dan zijn de schoenen van Durea, in wijdte E, een goede optie. Wijdte E is speciaal voor de smalle voet. Voor de wat bredere voeten moet eerder gekeken worden naar Durea wijdte K. Deze wijdtes zijn standaard maten voor schoenen die op maat gemaakt worden. Elke soort schoen is in deze wijdtes verkrijgbaar, zodat men er ook nog modieus bij kan lopen.

 

Schoenen van Durea in wijdte E of K: meet uw voet op

Het vinden van de juiste schoenen als u brede of smalle voeten heeft is op zijn zachtst gezegd een uitdaging. De meeste reguliere schoenenwinkels kunt u dan gerust vergeten. Dit is vooral het geval bij erg smalle voeten of juist bij erg brede voeten. Het opmeten van de voeten is dan belangrijk. De voetwijdte neemt u staand en blootsvoets op. Het is hierbij de bedoeling dat uw gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over beide benen. Het opmeten van de voetwijdte gaat het gemakkelijkst als een tweede persoon dit doet met een meetlint. Het meetlint wordt dan geplaatst op het breedste gedeelte van de bal van de voet, zonder spanning op het meetlint te zetten. Vervolgens kan aan de hand van een maattabel gekeken worden of u het beste Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen kunt kopen.

 

Durea wijdte E en K: op maat gemaakte schoenen

Speciaal op maat gemaakte schoenen staan niet bekend om hun accurate opvolging van de nieuwste modetrends en dat is jammer. Daarom kunnen mensen met brede voeten nu Durea schoenen kopen met wijdte K. Voor deze mensen zitten schoenen volgens standaard maten niet lekker. Ze hebben geen prettige pasvorm en zijn vaak te breed of te smal. Er zijn veel verschillende schoenenmerken die schoenen op maat maken, met een uiteenlopend assortiment aan verschillende wijdtes. Een van deze schoenmerken is Durea. Durea maakt schoenen van wijdte C tot wijdte F. Hierdoor kunt u ook makkelijk Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen aanschaffen. Het is hiervoor wel belangrijk om eerst goed op te meten welke maat u nodig heeft.