Trolol
Image default
Auto

Een Ceramic Pro coating op uw voertuig

Le Duc Detail & Styling te Waddinxveen biedt, als een van de weinigen in Nederland, de mogelijkheid tot het aanbrengen van een Ceramic Pro coating op uw voertuig. U wilt uw voertuig vanzelfsprekend zo lang mogelijk in optimale conditie houden en deze beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met de coating van Ceramic Pro bent u verzekerd van een optimale bescherming. De coating zorgt tevens voor een prachtige glans op uw voertuig.

De vele voordelen van Ceramic Pro.

De glascoatings van Ceramic Pro zijn geschikt voor diverse soorten oppervlakken zoals aluminium, glas, lak, rubber, leder en stof. Wat Ceramic Pro zo bijzonder maakt is de revolutionaire techniek van het product, die gebruik maakt van moleculaire verbindingen. Er is ruim tien jaar onderzoek naar het product gedaan voordat het op de markt gebracht kon worden en nu wordt het product steeds populairder.

De bestaande laklaag van uw auto (of ander voertuig) wordt door de glascoating van Ceramic Pro verdikt en daarmee beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, die de laklaag zouden kunnen aantasten. Denk hierbij aan schade die de laklaag van uw voertuig kan oplopen door Uv-straling, chemicaliën, corrosie, oxidatie, hitte en water.

De glascoatings van Ceramic Pro hechten zich aan de bestaande laklaag en zijn niet afbreekbaar of afwasbaar. Zo biedt de coating een langdurige en effectieve bescherming.

Ceramic Pro coatings mogen uitsluitend door hiervoor speciaal opgeleide professionals worden aangebracht. Alle medewerkers van Le Duc Detail & Styling zijn hiervoor bevoegd, en ook volgen zij nog jaarlijks trainingen om hun kennis en vaardigheden op niveau te houden. Uw voertuig is bij ons dus in goede handen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Of wilt u gebruik maken van een van de diensten die wij aanbieden? U kunt bij ons altijd op korte termijn terecht voor een afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor het geven van advies of voor het beantwoorden van uw vraag. Onze medewerkers staan u graag, en met deskundigheid, te woord. U kunt ook met ons in contact komen door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zenden u dan zo spoedig mogelijk een reactie terug.