Trolol
Image default
Toerisme

Een dagje weg naar een wijngaard vlak bij Nijmegen

Heeft u binnenkort een familieweekend in de omgeving van Nijmegen? Organiseert u een vrienden- of vriendinnenvakantie in die regio? Of gaat u met uw partner een weekend weg? In al deze gevallen bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een leuke bezigheid of activiteit die u dan kunt doen. Wanneer u en uw gezelschap wel van wijn houden, is het een uitstekend idee om naar Wijngaard de Plack te gaan. Dit is dan voor u het ideale dagje weg in regio Nijmegen. De wijngaard is gevestigd in Groesbeek, wat net als Nijmegen in de provincie Gelderland ligt. Het is vanuit Nijmegen slechts een kleine twintig minuten rijden, waardoor het de perfecte bestemming is voor een dagje weg met goed gezelschap. Ook wanneer u zelf in deze omgeving woont en op zoek bent naar een leuke activiteit, bent u hier van harte welkom.

Een rondleiding en wijnproeverij

Vanzelfsprekend kunt u bij deze wijngaard terecht voor een rondleiding een wijnproeverij. De wijnboeren vertellen u graag meer over de historie van de wijngaard en nemen u mee in het proces van wijn maken. Zo leert u alles wat u nog niet wist omtrent wijn. Vervolgens kunt u ervoor kiezen een wijnproeverij te boeken. U krijgt dan zo’n vijf verschillende lokale wijnen voorgeschoteld, inclusief bijpassende kazen en broodjes. Dat wordt ultiem genieten, nietwaar?

Ontdek de omgeving te voet, per fiets of op de step

Houdt u meer van actieve uitjes en wilt u tijdens uw dagje weg de omgeving van Nijmegen verkennen? Ook dan kunt u uitstekend bij Wijngaard de Plack terecht. Deze plek is namelijk een prima startlocatie voor een prachtige wandeling. Naast wandelen is het ook mogelijk om de omgeving per fiets of op de step te verkennen. Deze tweewielers kunt u eenvoudig huren bij de wijngaard. Bij terugkomst van uw tocht wordt u, indien gewenst, verwend met een welverdiende boerenlunch of compleet verzorgde barbecue. Als dat niet als muziek in de oren klinkt? Wanneer u interesse heeft in een dagje weg naar deze wijngaard, kunt u het best hun website bezoeken en contact opnemen met de wijnboer om de mogelijkheden te bespreken.

https://wijngaarddeplack.nl/

Gerelateerde artikelen

Jobs in de Hospitality – Slechte gewoontes zijn besmettelijk

Zeilschool, waar op een leuke manier het zeilen wordt geleerd!