Een fruitmand laten bezorgen met alleen maar vers fruit

Het is een erg leuk en gezond idee om een keer een fruitmand te laten bezorgen als cadeau. Het zou echter nogal een domper zijn als het fruit niet echt lekker meer is. Daarom is het enorm belangrijk dat het fruit zo vers mogelijk is. Bij Topfruit.nl bent u verzekerd van vers fruit. U kunt zelfs kiezen voor biologische fruitmanden met uitsluitend fruit zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen, toevoegingen van conserveringsmiddelen en geur-, kleur en smaakstoffen. Omdat het fruit dagelijks vers bezorgd wordt, kan de ontvanger het fruit een paar dagen bewaren in de fruitmand. Geef de fruitmand een leuke twist door bijvoorbeeld noten of een goede fles wijn toe te voegen. Bestel de fruitmand of laat de fruitmand bezorgen bij diegene thuis. Bevindt diegene zich op dat moment op een camping, een hotel of ergens anders? Geef het adres op en Topfruit.nl zorgt ervoor dat het geschenk op het juiste adres aankomt.

Een persoonlijke fruitmand bezorgen

Wie vindt het nu niet leuk om een fruitmand te krijgen? Een fruitmand is een attent cadeau en kan in veel verschillende situaties. Door een kaartje of een persoonlijke wens toe te voegen maakt u het geheel nog persoonlijker. Laat u een fruitmand bezorgen om sorry te zeggen? Om iemand te feliciteren? Of om iemand een beterschapswens te sturen? Maak de fruitmand zo persoonlijk mogelijk. Voeg een fles Moët & Chandon, noten, snoep, een fles rosé, witte of rode wijn toe. Daarnaast kunt u de grootte van de box of mand kiezen. Op Topfruit.nl bestelt u fruitmanden met echt vers fruit. Probeert u om zoveel mogelijk biologische producten te eten? Ook biologische fruitmanden maken deel uit het brede assortiment.

Neem een fruitmand mee wanneer u op kraambezoek gaat

Is er een baby’tje geboren bij een vriendin of een familielid van u? Dan breekt er een enorm leuke periode aan. Is het geen leuk idee om dit op een gezonde manier te vieren door een klassieke fruitmand te laten bezorgen? Heeft u geen tijd om langs te gaan, maar wilt u diegene wel feliciteren? Laat een fruitmand bezorgen. Topfruit.nl maakt voor u een mooie fruitbox of fruitmand met vers fruit, een sapje en een leuke roze of blauwe knuffelbeer. Wilt u de fruitmand nog persoonlijker maken? Voeg er dan een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Kiest u voor een grote of een kleine box of mand? Het gaat om het gebaar.