Een interieur groothandel in Eindhoven voor elke stijl

Besteedt u veel aandacht en tijd aan uw interieur? Dan bent u vast vaak op zoek naar dat ene extra item dat een ruimte compleet maakt. Bij ADC Guntlisbergen, een interieur groothandel in Eindhoven, heeft een wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken. Deze winkel is al 50 jaar een gespecialiseerd aanbieder van diverse soorten meubels, zoals antieke meubels, moderne meubels en reproductie meubels. Daarbij is er een rechtstreekse invoer van objecten uit Azië, het Midden-Oosten en Europa. Ook vindt u bij deze groothandel decoratie, zoals beelden en vazen. Hoe u uw woning of bedrijf ook wilt inrichten: bij ADC Guntlisbergen kunt u dus uitstekend slagen.

Vind uw weg door de showroom en ontvang professionele hulp

Een authentiek antiek meubelstuk kan uw woning of bedrijfsruimte helemaal compleet maken. Wilt u daarom graag professioneel advies over uw aankoop? Schakel dan de hulp in van de professionele stylisten van ADC Guntlisbergen. Deze wijzen u graag de weg door de showroom van 15.000 vierkante meter in Eindhoven. Zij gaan op basis van uw wensen en interieur op zoek naar originele stukken. Bij deze interieur groothandel vindt u een zeer grote collectie artikelen van de beste kwaliteit. Doe alvast inspiratie op in de webshop van deze groothandelaar.

Taekhouten meubelen voor uw tuin

Bij ADC Guntlisbergen vindt u een uitgebreide collectie aan diverse soorten teakhouten meubelen. Deze meubelstukken zijn steeds van een ongeëvenaarde kwaliteit. Daardoor gaan ze ook heel lang mee. Bij deze specialist heeft u de keuze uit verschillende collecties. Ga bijvoorbeeld voor de Rustical Teak Louvre Collection, een collectie met teakhouten meubelen met een landelijk uiterlijk. De meubelen hebben een houtkleur afgewisseld met wit, wat zorgt voor een frisse en rustieke uitstraling. Daarnaast biedt deze interieur groothandel u tafels, bijzettafeltjes en diverse soorten kasten.  Ook vindt u hier de Rustical Teak Collection, een collectie met ietwat donkerdere meubels zoals tafels en bijzettafeltjes en dressoirs. Kom de teakhouten meubelen of decoratie bekijken in de showroom van deze groothandel.