Trolol
Image default
Winkelen

Essentiële olie tegen ongemakken

Essentiële olie kan helpen tegen zowel lichamelijke- en geestelijke ongemakken. Een essentiële olie kan voor meerdere doeleinde worden gebruikt. Zo kan het je helpen bij een brandwond, verbetering van de nachtrust of een down gevoel. Elke olie is speciaal bereid om je af te helpen van deze ongemakken. Het is bewezen dat geuren je al een heel eind kunnen helpen, daarnaast verzacht de olie je huid enorm.

Essentiële olie ruikt enorm lekker

Essentiële olie wordt voor meerdere doeleinde gebruikt. Voor lichamelijke ongemakken zoals bijvoorbeeld een brandwond, kan lavendelolie je helpen. De combinatie van olie en lavendel zorgt ervoor dat je huid geen blaar creëert en verlicht het de pijn. Ook helpt lavendelolie bij littekens deze combinatie van geur en olie maakt de huid soepel en laat de huid helen. Lavendelolie kan ook gebruikt worden bij het slapen gaan, of bij het ontspannen van het lichaam. De geur heeft een ontspannende werking en zorgt ervoor dat je niet meer gestrest bent, dit resulteert in een goede nachtrust. Naast dat de essentiële olie je helpt, ruikt deze ook nog eens enorm lekker. Het is in feite een vervanging van de geurkaars. De geuren van oliën helpen je minder down te voelen, je kan zelf uitkiezen welke geur jou gelukkig maakt. Het is ook mogelijk om zelf een geur samen te stellen. Neem contact op met De Groene Linde en de experts helpen je verder.

Neem contact op met het bedrijf

Wil je zelf een essentiële olie samenstellen? Neem dan contact op met het bedrijf De Groene Linde de experts helpen je verder en vertellen je alles wat je moet weten van de oliën. Het is ook mogelijk om zelf een olie samen te stellen. Laat de experts weten waar je het voor wilt gebruiken en zij helpen je om een unieke essentiële olie te creëren.