Trolol
Image default
Eten en drinken

Ga langs bij hét vegan restaurant van Utrecht

Waar vegetarisch en veganistisch eten steeds populairder wordt, dringt dit ook bij de ondernemers steeds meer door. Toch zijn er nog maar weinig restaurants met een 100% biologische en veganistische menukaart. Zoek je een vegan restaurant in Utrecht om even lekker te dineren, lunchen of borrelen? Ga dan langs bij GYS. Dit restaurant zit zelfs op twee locaties in Utrecht, waardoor de kans groot is dat er eentje bij je in de buurt zit. Wil je genieten van heerlijk vegan comfort food op een prachtige locatie? Dan zit je bij GYS helemaal goed.

Geniet van diverse biologische gerechten

Bij dit vegan restaurant in Utrecht profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste is het een geschikte locatie voor zowel lunch, diner, een borrel, een high-tea als een business meeting. Daarnaast geniet je van heerlijk biologisch eten op een prachtige locatie in Utrecht. Aan de Amsterdamsestraatweg heeft GYS zelfs een buitenterras, waardoor je in de zomer ook heerlijk buiten kunt zitten. Als laatste heeft GYS een ruim aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten, desserts en drankjes. Van een glutenvrije club sandwich tot een vegan shoarma wrap en van een classic burger tot een kapsalon: alle gerechten zijn bij dit restaurant vegan en (bijna alle gerechten) glutenvrij. Neem op de website van GYS gerust een kijkje en kies uit een aantal heerlijke gerechten.

Ga langs bij een van de locaties in Utrecht

Wil je graag met vrienden, vriendinnen, familie of een business partner heerlijk lunchen of dineren bij een vegan restaurant in Utrecht? Dan ben je bij GYS aan het juiste adres. Dit restaurant steekt veel energie in het maken van de verschillende gerechten en houdt eventueel ook rekening met allergieën of bepaalde wensen. Wil je graag een plekje reserveren bij GYS of heb je andere vragen? Neem dan contact met ze op via hun website.

https://gysutrecht.nl/nl/