Ga voor fairy door om de fantasie van jouw kindje te stimuleren

Een geweldig concept voor jouw kindje is de fairy door. Ken je dit concept al? Met deze deurtjes verbind je de slaapkamer van je kind met de magische wereld die zich achter de deurtjes bevindt. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten! Met een fairy door de fantasie van je kind verrijken gaat hierdoor moeiteloos.

De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

Een topconcept is de fairy door. Dit is een klein deurtje, gemaakt door Droomdeurtjes, Kinderpsychologen, kindercoaches en psychologen zweren bij het concept van de fairy door om onder andere het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje. Kinderen kunnen zelfs briefjes sturen naar elfjes en draakjes!

En topdeurtje van Droomdeurtjes

Wij begrijpen dat je veel waarde hecht aan de veiligheid van een deurtje. Je wilt immers dat jouw kindje veilig met het deurtje kan spelen. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.