Trolol
Image default
Aanbiedingen

Het nieuwe hout als keramisch parket

Het nieuwe hout als keramisch parket

Er zijn zoveel verschillende soorten vloeren dat het soms lastig is om een keuze te maken voor wat nou het beste bij jouw woning past. Een houten vloer is natuurlijk heel mooi, maar vaak lastig te onderhouden. Een keramische vloer lijkt sprekend op een houten vloer, maar wordt gemaakt van tegels. De nadelen van een houten vloer wat betreft de praktische kant worden hierdoor genivelleerd en de mooie looks worden wel behouden! Wil jij meer weten over de voordelen die een keramische vloer jou kan bieden, lees dan verder!

 

Gemakkelijk schoonmaken

Als je niet van onderhoud houdt dan is een keramische vloer geschikt voor jou. De vloer is namelijk zeer gemakkelijk schoon te houden en vereist weinig onderhoud. Een echte houten vloer vereist wel veel onderhoud, er komen vaak krassen in en de vloer slijt. Daarom is het bij een echte houten vloer wenselijk om hem zo nu en dan eens een nieuwe laklaag te geven. Zo blijft de vloer mooi. Bij een keramische vloer hoeft dit gelukkig niet. Die ziet er meestal na drie jaar nog splinternieuw uit!

 

Badkamervloer

Een keramische vloer is uiterst geschikt voor in de badkamer. De vloer is goed bestand tegen water. In de badkamer loop je vaak als enige plek in je huis vaak op blote voeten. Het is dan fijn als de vloer warm is. Keramische vloeren kunnen uiterst goed samen met vloerverwarming. Zo kun je de looks van een houten vloer integreren in de badkamer. Ben je benieuwd voor een keramische parket voor jouw woning? Kijk dan eens op de site van de enige echte Regge Tegels. Zij bieden een breed assortiment aan tegels en vloeren, dus ook voor jou zit er gegarandeerd wat tussen. Bovendien word je met plezier verder geholpen door de specialisten van Regge Tegels!

 

https://www.regge-tegels.nl/