Hier wordt uw hardhouten vloer in eigen beheer geproduceerd

De ene hardhouten vloer is de andere niet. Het is daarom in veel gevallen maar afwachten hoe de hardhouten vloer die u gekocht heeft er uiteindelijk uit gaat zien. Dit heeft te maken met het feit dat hardhouten vloeren regelmatig worden geïmporteerd vanuit het buitenland. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Wilt u ook zeker weten dat het interieur van uw woning er stijlvol uitziet? Het is mogelijk met een hardhouten vloer die geproduceerd is door Origineel Chapel Parket. Dit bedrijf produceert elke hardhouten vloer van begint tot eind gewoon in Nederland. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

Uw hardhouten vloer is van nature uniek

Met een hardhouten vloer heeft u altijd een uniek exemplaar in huis liggen. Mooi toch? Werkelijk niemand anders heeft exact dezelfde vloer als u. De reden hiervoor, is dat een vloer van hout altijd uniek is. Dat komt door de verschillende nerven in het hout. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.