Trolol
Image default
Verbouwen

Kies ervoor om een epoxy coatingvloer te laten leggen als u op zoek bent naar een sterke vloer

Epoxy is een materiaal dat zeer geschikt is voor vloeren die tegen een stootje moeten kunnen. Van deze harde kunststofsoort worden vloeren gemaakt die een hoge belastbaarheid hebben en zeer gemakkelijk te onderhouden zijn. Om deze reden is epoxy een populaire keuze voor de vloeren in bijvoorbeeld fabrieken en bouwmarkten. Ook steeds meer gezinnen kiezen voor het gemak van een epoxy vloer. Een vloer die bestaat uit een dunne laag epoxy, oftewel een coating, is een aantrekkelijke optie voor gezinnen. Het is namelijk voordeliger om een epoxy coatingvloer te laten leggen dan een gegoten vloer, terwijl u in beide gevallen van de voordelen profiteert.

Laat de coating aanbrengen door experts

Woont u in de omgeving Zutphen en wilt u uw epoxy coatingvloer laten leggen door ervaren vaklieden? Neem dan contact op met Amipox, een specialist in kunststofvloeren. De experts van dit bedrijf adviseren u graag over welke vloer het best bij uw situatie past. U kunt hier een epoxy coating bestellen in een kleur die mooi aansluit bij uw interieur. U heeft de keuze uit vrijwel alle RAL-kleuren. De vaklieden van Amipox brengen een primerlaag aan wanneer zij de epoxy coatingvloer gaan leggen. Deze laag zorgt ervoor dat de epoxy coating zich goed hecht aan de ondergrond. De vloer wordt bovendien afgewerkt met een toplaag met een zeer dichte structuur, waar vloeistoffen niet in kunnen doordringen.

Profiteer van de voordelen van epoxy

Het brengt veel voordelen met zich mee om een epoxy coatingvloer te laten leggen in uw huis in de omgeving van Zutphen. De vloer is niet alleen sterk en slijtvast, maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Omdat de vloer waterafstotend is, kunt u deze zonder problemen dweilen. Het materiaal is bovendien volledig naadloos, zodat er geen plekken zijn waar het vuil zich kan ophopen. Laat een dergelijke vloer in uw pand leggen en ervaar het zelf!

https://www.amipox.nl/