Trolol
Image default
Gezondheid

Lachgaspatronen bestellen

http://www.youtube.com/watch?v=2TlNLz_82gw

 

Ben je op zoek naar lachgaspatronen? Of ben je ondernemer en zou je graag je klanten lachgas aan willen bieden? Dan is het een goed idee om lachgaspatronen te bestellen bij Slagroompatronen Groothandel

Op de website van Slagroompatronen Groothandel vind je verschillende lachgaspatronen aanbiedingen met kortingen tot wel 25 procent. Een doosje met 24 patronen kost je €8,50 maar wil je meer bestellen dan is dit altijd goedkoper. Zo betaal je voor 4 doosjes €32,99 en voor 25 doosjes €199,99!

Daarnaast zijn er ook doosjes met 50 patronen te koop, deze kosten €14,50. Ook hierbij geldt weer, hoe meer je koopt, hoe goedkoper het is. Zo betaal je voor 3 doosjes €42,50 en voor 12 doosjes €168,99.

En wil je nou helemaal wat anders? Er zijn ook lachgaspatronen verkrijgbaar met een mint smaak. Deze zijn verpakt per 24 en voor één doosje betaal je €7,50. Vier doosjes kost je €29,50 en 25 doosjes €174,99.

Lachgastank en benodigdheden

Naast de patronen zijn er ook lachgastanks verkrijgbaar. Dit is vooral handig wanneer je de ballonnen wilt gaan verkopen of heel veel ballonnen nodig hebt. Ook zijn er dempers te bestellen speciaal voor een n2o tank. Deze kun je individueel bestellen, maar ook per 4, 10 en zelfs 120. Daarnaast is er ook een ultra mini lachgas demper verkrijgbaar.

En wil je graag een smaakje toevoegen aan het gas? Dan is dat ook mogelijk. Zo kun je flesjes kopen met aardbei-, perzik-, banaan-, mango- of blue berry smaak speciaal voor je lachgas.

Heb je nou echt heel veel lachgas tanks nodig, dan is het misschien verstandiger om naar de deals te kijken. Zo is er een 4kg of 10kg lachgas tank verkrijgbaar met spuitsysteem, maar ook een 10kg lachgas tank met spuitsysteem én 1000 XL ballonnen voor een scherpe prijs.