Trolol
Image default
Verbouwen

Lederen plankdragers zijn een toevoeging aan iedere woning die een industriële stijl ademt

De industriële stijl, oorspronkelijk ontstaan in New York, waar oude fabrieken tot appartementen werden omgebouwd, is ook uit ons land inmiddels al jaren niet meer weg te denken. Kenmerken van industriële woningen zijn onder andere het gebruik van robuuste materialen als metaal, steen, hout, beton en staal. Een inrichting met elementen van hout en leer past daar perfect bij. Wil je het bij jou thuis dus origineel aanpakken? Laat die boekenkast dus voor wat hij is en kies voor lederen plankdragers.

De gewenste touch aan je wandplanken geven

Lederen plankdragers in combinatie met een robuuste, houten plank geven jouw industriële woning die touch waar je naar op zoek bent en voorzien je -ook niet geheel onbelangrijk- van de ruimte die noodzakelijk is om je spullen op te bergen. Bij wandplanken denk je wellicht al gauw aan een boekenplank, maar wat dacht je van een wandplank in de keuken, waarop je jouw weckpotten en kruiden- en specerijenverzameling kunt uitstallen? Wandplanken misstaan in geen enkele ruimte.

Woonaccessoires voor jezelf en voor anderen

Lederen plankdragers kun je net als andere producten van dit materiaal, zoals leren handgrepen, kopen bij webshop Bij Lien. De webwinkel biedt je creatieve en originele woonaccessoires tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kun je, zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten, je woning geheel naar eigen smaak inrichten. Bovendien ben je er niet alleen aan het juiste adres voor woonitems voor jezelf, maar is het de ideale plek om ook cadeautjes voor anderen te vinden.

Handgrepen van leer om je interieur een stoere look te geven

Zoals al even genoemd kun je in webshop Bij Lien ook leren handgrepen en leren dragers voor planken kopen. Daarmee geef je je keukenkastjes en -lades, maar ook andere kasten in je woning een stoere look. Door leren handgrepen te kopen haal je een originele toevoeging voor je interieur in huis. Bovendien is het materiaal sterk en duurzaam, waardoor je er lang plezier van zult hebben.