Trolol
Image default
Internet marketing

Linkbuilding, hoe werkt dat?

Linkbuilding, hoe werkt dat?

Door gebruik te maken van verschillende SEO technieken zorg je ervoor dat je website hoger scoort in zoekmachines. Een SEO specialist zoals Pingwin kan je daar goed bij helpen. Een website heb je niet voor niets en daarom is een Online Marketing bureau erg belangrijk. Je wilt zoveel mogelijk bezoekers naar je website trekken. Je doet dat ondermeer door hoger te scoren in Google, omdat dit nog steeds de meest gebruikte zoekmachine is als mensen op zoek zijn naar een product of dienst. Met link building zorg je ervoor dat je website als één van de eersten gezien wordt. Een website die actuele links heeft uit goede bronnen komt vaker in de zoekresultaten voor bij Google. In SEO termen spreek je dan over link building.

Interne linkbuilding

Eenmaal aangekomen op je website moet een bezoeker makkelijk informatie kunnen vinden op je site. Op onderliggende pagina’s van je website plaats je linkjes naar andere delen van je website. Is je homepagina de belangrijkste pagina? Zorg dan voor verschillende links naar deze pagina. Google zal dan aan je homepagina meer waarde toekennen en deze hoger plaatsen in de zoekmachine.

Externe linkbuilding

Met linkbuilden zorg je met een mooie online marketing term voor meer autoriteit. Het gaat erom dat websites met links verwijzen naar jouw eigen website. Het is hierbij wel van belang dat dit kwalitatief hoogwaardige links zijn. Een link van een autoriteit op internet, bijvoorbeeld een nieuwssite, is waardevoller dan een link van een relatief kleine website die nog geen autoriteit is op internet.

Zorg voor de juiste links als onderdeel van je online marketing strategie

Online marketing is een vak apart. Aarzel dan ook niet om hier hulp bij in te schakelen. Een team van specialisten helpt jou bij het creëren van de juiste links, zodat jij je bedrijf beter onder de aandacht kan brengen van (potentiële) klanten.