Trolol
Image default
Aanbiedingen

M&C Move cilinderslot

M&C Move

Het is belangrijk om een buitendeur goed af te kunnen sluiten met een cilinderslot. Een inbraak in je woning of bedrijf moet je immers zien te voorkomen. Het is bewezen als je kwaadwillenden het moeilijk maakt, dat zij dan uitwijken naar makkelijker object. In deze tekst kun je lezen over sloten van goede kwaliteit.

Een goed cilinderslot

Een woninginbraak geeft veel impact. Mensen die slachtoffer zijn geweest van zo’n misdrijf hebben daar nog jaren last van. Bijvoorbeeld, zulke mensen ontvangen liever bezoek i.p.v. dat zij op visite gaan. Ze verlaten liever niet de woning vanwege de angst dat het ze nog een keer overkomt. Slachtoffer zijn van een inbraak geeft dus een soort van trauma, en als mensen echt niet meer op vakantie durven, dan is er sprake van een trauma. Met goed hang en sluitwerk kun je dus veel ellende voor zijn. Het is ook het eerste wat moet gebeuren om een woning of bedrijf goed te beveiligen. Dat sommigen daar nog bovenop een elektronisch alarmsysteem installeren, is natuurlijk altijd goed, maar het begin is het stevig af kunnen sluiten van ramen en buitendeuren met cilindersloten. Je moet dan denken aan cilindersloten zoals:

Met zulke sloten is inbreken middels kerntrekken, breken en de slagmethode bijzonder lastig, zo niet onmogelijk. De inbreker zal de actie opgegeven, en doorgaan naar een makkelijker object om in te breken. Dat is precies wat je moet hebben, het voorkomen van een inbraak.

Stel sloten monteren met SKG 3* niet uit

Nu je weet hoe je de woning of het bedrijf kan beveiligen is het van belang dat je niet uit gaat stellen en snel overgaat op goede sloten. De toppers hierin, sloten met een SKG *** keurmerk, zijn bij M&C Move te bekijken en te bestellen. Zodra de sloten gemonteerd zijn is de kans op een inbraak bijzonder klein zo niet uitgesloten. Je kan veilig van huis, of mocht het een bedrijfspand betreffen, weekend vieren. Wil je helemaal voor zeker gaan, bij M&C Move kun je terecht voor een compleet sluitplan van een pand. Het is echt de moeite waard. Het vervangen van een cilinderslot is eenvoudig werk, en het geeft geen overlast. Het is in feite slechts één bout los en weer vastdraaien, en meer niet.

https://mc-sleutels.nl/mc-move/