Trolol
Image default
Winkelen

Met welke Krups koffiemachine zet jij koffie?

Veel mensen starten hun dag met een goede bak koffie. Maar er zijn verschillende manieren om jouw koffie te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat, espressomachine of een volautomatische koffiemachine. Nu denk je wellicht, wat zijn dan de verschillen? Zoals je misschien wel weet is een espresso sterker dan een normale koffie en is espresso te herkennen aan de rijke aroma en het schuim. Voor alle Krups koffiemachines geldt, hoe hoger de druk, hoe dikker en voller de crème laag is. Bij iedere Krups koffiemachine, zoals de Dolce Gusto, wordt de druk in bar aangegeven. Zo weet je wat je van elke koffiemachine mag verwachten. Uiteraard staan de medewerkers van Krups graag voor je klaar en voorzien zij je van persoonlijk advies.

Ontdek de stijlvolle Krups Dolce Gusto machines

Een koffiemachine van Krups Dolce Gusto herken je aan de typerende vorm. Dit ronde uiterlijk zie je niet vaak bij andere koffiemachines. Het is dan ook een echte eyecatcher in jouw keuken. Je hebt de keuze uit verschillende Dolce Gusto koffiemachines. Veel gekozen modellen zijn:

  • Piccolo
  • Lumio
  • Mini me
  • Drop
  • Infinissima

De ene koffiemachine is automatisch en de andere moet je handmatig bedienen. Aan jou de keuze voor welk gemak je kiest. Welke Krups koffiemachine je ook kiest, aan de smaakvolle koffie zal niet getwijfeld worden. Keer op keer geniet jij van de intense koffiesmaak. Bekijk de verschillende Krups koffiemachines online of kom langs bij een van de vele verkooppunten.

Geef jouw koffie de finishing touch

Ook thuis kun jij de lekkerste cappuccino’s, latte macchiato’s en warme chocolademelk maken. Hoe? Door een bijpassende melkopschuimer te kopen. Deze sierlijke melkopschuimer van Krups heeft drie standen waardoor je elke koffie perfect afmaakt. Til je koffie-ervaring naar een hoger niveau en ontdek de mogelijkheden. Door de keuze uit verschillende smaken én de verschillende diktes van de schuimlaag drink jij je koffie precies zoals je wilt.

Gerelateerde artikelen

Epson en Canon inktpatronen bestelt u eenvoudig bij Go4Inkt

Zo handig zijn Fox beetmelders voor de sportvisser

Het hele jaar door vuurwerk bestellen bij een vuurwerkwinkel vlakbij Utrecht