Trolol
Image default
Aanbiedingen

Smoothiebar huren via Shakes on Wheels

Zomer

Nu de mussen weer dood van de daken vallen is het tijd voor wat verkoeling. En wat is er dan lekkerder dan een verse koude smoothie om van dit weer te genieten?

Wist je dat je eenvoudig een smoothiebar kan huren om naar je werk te komen? De smoothie shakers van Shakes on Wheels komen graag met een verse smoothiebar naar jou locatie toe om daar te heerlijkste creaties in elkaar te shaken.

Smoothiebars

Ze hebben ruime keuze uit smoothiebars die ze kunnen inzetten voor verschillende doeleinde. Zo is er altijd een bar die goed past bij wat jij in gedachten hebt. Zowel voor grote als kleine evenementen hebben ze de geschikte smoothiebar te huur.

Koude smoothies

Smoothies moeten goed koud zijn, dan zijn ze pas echt lekker. En laat dat nou net de specialiteit zijn van je favoriete shakers. Door één component fruit bevroren toe te voegen garanderen ze dat de smoothie ijskoud is. Als je op hun website kijkt naar al hun recepten dan zie je zoal wat ze allemaal kunnen maken. En geven ze ook veel tips om thuis zelf aan de slag te gaan.

Smoothiebar huren

Bij het huren van een smoothiebar moet je altijd even goed op de voorwaarde letten. Deze zijn bij Shakes on Wheels altijd duidelijk en voordelig. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en kan je met een gerust hart een smoothiebar huren. Klik hier voor de mogelijkheden.

Heb je een groot bedrijf en wil je zeker weten dat de smoothie partij waarmee je samenwerkt genoeg ervaring heeft om dit in goede banen te leiden? Shakes on Wheels heeft sinds 2014 op meer dan 1500 evenementen smoothies gemaakt. En op sommige evenementen wel voor meer dan 1000 personen per dag. Je weet dus zeker dat je in goede handen bent.

Neem een kijkje op hun website. Huur een smoothiebar, juicebar of ga lekker zelf thuis aan de slag om smoothies te maken!