Stel zelf uw groene wand samen

De groene wand bestaat uit verschillende verwisselbare trays met planten, zodat u gemakkelijk andere planten in uw groene wand kunt plaatsen. Wanneer u bodembedekkende planten kiest, heeft u het beste resultaat. Wat dacht u van plantsoorten zoals de Chlorophytum, Dracaena of Philodendron? Staan de feestdagen voor de deur? Wissel uw groene wand af met sfeervolle rode Anthuriums en creëer een gemoedelijk kerstgevoel bij uw werknemers. De groenspecialisten van Green Care Interieurbeplanting bevelen aan om de wand te installeren op een plaats waar licht voorkomt. Indien gewenst voorziet het team van Green Care Interieurbeplanting de wand van verlichting zoals speciale LEDverlichting.

Het onderhoud van een groene wand

Een groene wand is een mooie inrichting voor uw kantoor. Wanneer u de groene wand goed onderhoud geniet u er nog langer van. Wist u dat u bij Green Care Interieurbeplanting een onderhoudscontract af kunt sluiten voor periodiek onderhoud? Kies uit een contractvorm in de vorm van maandelijks onderhoud of all-in onderhoud. Met een onderhoudscontract ziet uw groene wand er te allen tijde geweldig uit. Gedurende dit contract staat aandacht voor u en uw planten centraal en onderhouden de groenspecialisten uw wand op kantoor. Vloeibare meststoffen worden toegediend, planten worden afgespoten met biologisch schoonmaakmiddel en de planten worden vakkundig gesnoeid om zodoende uw verticale tuin in model te houden. 

Het ziekteverzuim neemt af na de installatie van een groene wand

Wilt u het ziekteverzuim op kantoor verlagen? U profiteert van lagere kosten en de productiviteit kan omhoog. In veel gevallen kan het verbeteren van uw werkklimaat het ziekteverzuim voorkomen. Klachten zoals een droge keel een hoofdpijn verminderen door te kiezen voor de installatie van een groene wand. Doordat de planten zuurstof leveren aan uw personeel komt er op kantoor een gezond binnenklimaat en een zuivere lucht. De groene wand wordt aangepast op de beschikbare ruimte op uw kantoor. Is de verticale tuin geïnstalleerd? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten en uw wand maandelijks te laten voorzien van de juiste verzorging.