Trolol
Image default
Kinderen

Van hip kinderspeelgoed tot EcoPods: deze webwinkel denkt aan het milieu

Ben je het ook zat om niet te weten of het speelgoed waarmee je kindje speelt, veilig is? Er gaan steeds meer verhalen rond over verf met schadelijke stoffen, plastic wat duizenden jaren nodig heeft om te vergaan en siliconen in spenen die niet veilig zijn. Dat is al lang niet meer nodig, want als je bij webwinkel Hip & Bio kijkt, vind je overal een veilig alternatief voor. Ze verkopen hip kinderspeelgoed dat volledig uit natuurlijke materialen bestaat, natuurrubberen fopspenen en verzorg- en schoonmaakmiddelen die het milieu geen schade aanrichten. Deze producten kun je zonder schuldgevoel aanschaffen en zijn vaak nog beter ook.

Veiligheid voor baby’s

Bij deze webwinkel kun je een aantal producten kopen die specifiek voor baby’s bedoeld zijn. Een badspeeltje bijvoorbeeld, waar je kindje op kan bijten als de tandjes doorkomen, omdat deze van 100% natuurlijke materialen is gemaakt. Zelfs de kleurstof is natuurlijk en schimmels binnenin kunnen zich niet vormen, omdat er geen gaatje in zit. Ook de fopspenen van natuurrubber zijn populair, omdat deze de siliconen spenen vervangen en lekker zacht aanvoelen in het mondje. Deze worden niet voor niets al 50 jaar in Denemarken aangeboden. Hip kinderspeelgoed en fopspenen waar je kindje alles veilig mee kan doen; dat is voor een ouder natuurlijk een hele opluchting.

Ook andere ecologische producten

Bij Hip & Bio worden naast hip kinderspeelgoed en spenen ook een aantal andere biologische en ecologische producten aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten, zoals natuurlijke deodorant, een shampoobar of herbruikbare wattenstafjes. Er zijn ook schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn, zoals EcoPods voor het schoonmaken van alle oppervlakten in huis. Deze los je op in water en je hebt een perfect schoonmaakmiddelen waarmee je het milieu geen schade aandoet. Met de producten van deze webwinkel maak je jouw huishouden milieuvriendelijker en daar zijn we uiteindelijk allemaal bij gebaat.

 

Gerelateerde artikelen

Alles over gezondheid

Kinderen zijn heel divers

Deze milieuvriendelijke kindertandpasta maakt van tandenpoetsen een feestje