Trolol
Image default
Eten en drinken

Verse chips koop je bij de echte boerderijspecialist

De verse chips van Boerderij Chips is met liefde en zorg gemaakt op eigen boerderij. Ze kweken hun eigen aardappelen en bakken deze met de schil in zonnebloemolie. Kwaliteit staat voorop en dat merk je ook in de materialen die ze gebruiken. De chips heeft een unieke smaak en is vrij van gluten, kleur- geur- en smaakstoffen. Probeer nu de verse chips!

Geen chips zo vers als deze

De verse chips van Boerderij Chips is te koop in bijna elke supermarkt bij jou in de buurt. Het is dus eenvoudig om eens zo’n verrukkelijke zak chips te proberen! Koop hem in de webshop van Boerderij Chips of bij de Jumbo, Albert Heijn, Boons, MCD, COOP of Deen. Het proces begint bij de aardappel en eindigt in de heerlijke knapperige chips. Je kunt ook eenvoudig chips thuis maken. Koop de beste aardappelen bij jouw lokale boer of in de supermarkt, pak het zout en de zonnebloemolie uit de kast en je kunt aan de slag! Voor een bijzondere smaak kun je ook eens wat andere kruiden toevoegen die je nog in het keukenkastje hebt staan. Verse chips maken is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. De kunst is wel om de plakjes aardappel zo dun mogelijk te snijden. Dus als je geen dunschiller hebt, dan is het misschien tijd om er nu een aan te schaffen.

Probeer nu de chips van het land

Of je er nu voor kiest om de chips zelf te bakken of ze gewoon te kopen in de supermarkt of in de webshop van Boerderij Chips, jouw avond is nooit meer hetzelfde nadat je eenmaal de verse chips hebt geprobeerd. Waarschijnlijk wil je daarna niet meer terug naar de standaard fabriekschips. Probeer ook eens lekker te combineren door de chips te gebruiken als ingrediënt in een van je gerechten. Zo is de verse chips bijvoorbeeld heerlijk op de borrelplank, maar ook als vervanging van aardappels in en ander gerecht.

Gerelateerde artikelen

Zaalverhuur met complete ontzorging in Uden

Eten tussen eeuwenoude bomen bij dit restaurant nabij Kijkduin

Brievenbus Cadeau van Brievenbusbanket.nl