Trolol
Image default
Aanbiedingen

Voor aankoop of verkoop schakelt u deze woningmakelaar uit Breda in

Wanneer u op zoek bent naar een woningmakelaar in Breda, is MB Makelaars de partij die u het liefst in de arm neemt. Het zoeken of verkopen van een woning kan een ontzettend stressvolle periode zijn en deze kleine makelaardij weet hier alles van. Zij weten dan ook precies hoe ze u deze kopzorgen zo veel mogelijk kunnen afnemen. Daarbij betaalt u lage kosten voor uitstekende resultaten. Dit geldt voor zowel de aankoop als verkoop van een woning in de regio. Laat eenvoudig aan het team weten wat uw wensen zijn en zij zullen er alles doen om dit te behalen. Dit doen ze overigens niet alleen doordeweeks tijdens reguliere openingstijden, maar ook in de avonduren en weekenden.

Ook voor de verhuur van woningen

Heeft u een woning die u tijdelijk of permanent wilt verhuren? Ook dan staat MB Makelaars voor u klaar en regelt een snelle en veilige verhuur van uw woning. Ook tijdens de verhuurperiode neemt deze woningmakelaar uit Breda u alles uit handen, indien gewenst. Het team is al ruim tien jaar actief in de verhuur van woningen in Noord-Brabant. Daarbij hebben zij nog nooit wangedrag van een huurder meegemaakt, juist omdat zij zo goed screenen. Ze geloven erin dat het beter is om iets langer te wachten op de juiste huurder dan meteen met de eerste geïnteresseerde in zee te gaan. De bemiddelingskosten die hiervoor bij u in rekening gebracht worden, bedragen een keer de maandhuur, inclusief btw.

Ontdek waarom deze makelaardij zo hoog wordt beoordeeld

Op Funda wordt deze woningmakelaar uit Breda beoordeeld met een 9,8. Dat is natuurlijk niet voor niets! Wilt u zelf ook ontdekken wat deze creatieve verkoop- en aankoopmakelaardij uit Brabant voor u kan betekenen? Bekijk dan de website waar u alle benodigde contactgegevens vindt. Op deze manier kunt u al uw vragen stellen en direct eventuele afspraken maken.