Wat is honingraat karton?

Honingraat karton is een materiaal dat veel wordt gebruikt voor stevige display standaards, levensgrote poppen en reclame borden. Honingraat karton bestaat uit een zachte kartonnen binnenkant en harde buitenlaag, ook wel Reboard of Falconboard genoemd. Honingraat karton is heel sterk karton dit komt door de structuur van het honingraat karton, hierdoor is het honingraat karton ook erg geschikt voor constructies en grotere cut-outs.

Displays maken met honingraat karton

Honingraat karton wordt veel gebruikt om displays te maken. Dit karton biedt een enorme stevigheid en kracht. Honingraat karton kan ook makkelijk bedrukt worden. Je kan in overleg met creatieve specialisten zelf het ontwerp kiezen voor je display, hierdoor kun je de display uniek maken en hem echt laten opvallen. De creatieve specialisten houden altijd rekening met uw wensen en budget en op basis hiervan creëren ze een geheel uniek design. U kunt de displays van honingraat karton ook meerdere malen hergebruiken als u er voorzichtig mee omgaat. Dit maakt de displays ook erg duurzaam.

Honingraat karton is milieuvriendelijk

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is tegenwoordig een belangrijk thema in de samenleving, hierdoor is het een centraal onderwerp geworden in allerlei sectoren. Zo is er in de materialenindustrie een duidelijke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Als u stevig, sterk en licht materiaal nodig heeft, wordt honingraat karton sterk aanbevolen. Honingraat karton is volledig van papier gemaakt, hierdoor is het een natuurlijk product en milieuvriendelijk afbreekbaar. Dit maakt karton een ecologische aanvaardbare keuze!

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/