Trolol
Image default
Beauty en verzorging

Zo ben je klaar voor de zomer

Met het heerlijke weer op komst zijn er verschillende dingen waar een vrouw op letten om helemaal zomer ready te zijn. Je lichaam namelijk helemaal zomer ready zijn om dat mooie jurkje aan te doen. En nog belangrijker eigenlijk, vol zelfvertrouwen dat jurkje aan kunnen doen. Om dat zelfvertrouwen te krijgen en je lekker in je vel te voelen is het van belang om er verzorgd uit te zien.

Wanneer je er verzorgd uit ziet voel je je ook al veel zelfverzekerder in je lichaam. Vaak als mensen zich slecht voelen, blijft de verzorging achter waardoor ze zich nog slechter gaan voelen en in een zogenaamde vicieuze cirkel terecht te komen. Het is daarom heel belangrijk om er verzorgd uit te zien. Een van de dingen die daarbij komt kijken is ontharen. Ontharen is een vervelende karwei voor veel vrouwen. Want het groeit namelijk zo snel weer terug. En je lijkt er maar niet van af te komen. Scheren is een snelle en pijnloze oplossing maar helaas niet het meest effectieve oplossing. Het zorgt er namelijk voor dat de haren heel snel weer terug komen. Harsen zou een goede oplossing kunnen zijn, alleen is het niet het meest handige om dat zelf te doen. Het doet namelijk veel pijn en je moet telkens weer alle moed bij elkaar rapen om eindelijk die hars strip eraf te trekken. Een andere manier van ontharen is IPL ontharen. IPL ontharen is echter niet geschikt voor alle type huis. Zo is deze ontharingstechniek alleen geschikt voor een lichte huid met donkere haren. Door middel van een lasertechniek worden de haarzakjes vernietigd. Doordat de haarzakjes zijn vernietigd kan er geen haargroei meer plaatsvinden. Voor het beste resultaat zijn hier wel meerdere behandelingen voor nodig.

Naast ontharen zijn er natuurlijk andere dingen die ervoor kunnen zorgen dat je lekkerder in je vel zit in de zomer. Vaak helpt sporten en gezonde voeding ook. Het zorgt niet alleen voor meer energie maar ook voor een gelukkiger mindset. Daarnaast is het ook niet erg om je van de zomer te verwennen met een peeling.

http://www.clinic63.nl/