Zo werkt de houtvergasser

Een houtvergasser is een perfect alternatief voor de houtkachel. Veel mensen kiezen voor een houtkachel in de woonkamer omdat hij net dat beetje extra sfeer geeft aan het huis. Maar wat nu als dit ook nog eens eenvoudig uw gehele huis kan voorzien van warmte door middel van duurzame verwarming? Dan is het aanschaffen van een houtvergasser een goede keuze. Een houtvergasser heeft een hoog warmterendement waardoor u geen hout zult verspillen. In tegenstelling tot andere houtkachels verbrandt vrijwel het gehele houtblok. Het mooie van dit systeem is dat deze houtkachel aangesloten kan worden op uw CV. Hierdoor verwarmt de vergasser niet alleen uw huiskamer, maar uw gehele huis! Enthousiast geworden? Ga dan eens langs bij Ambianza. Zij zijn dé specialist op het gebied van houtkachels in Zuid-Holland.

Een ruime collectie houtkachels in Zuid-Holland

Zou u graag een nieuwe houtkachel kopen voor in uw woning in Zuid-Holland? En bent u zich al een beetje aan het oriënteren hiervoor? Dan is het u ongetwijfeld al opgevallen dat u keuze heeft uit allerlei opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speksteenkachel, een houtvergasser of een pelletkachel. Elk type kachel heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds is een houtvergasser erg milieuvriendelijk en kan worden aangesloten op uw CV. Anderzijds weet een speksteenkachel de warmte door het gebruik van speksteen de warmte extra lang vast te houden. U kunt ook kiezen voor een combinatie van beiden. Ambianza is al jaren de specialist in houtkachels in Zuid-Holland. Hierdoor kunnen zij u van deskundig advies voorzien. Samen met u zorgen zij ervoor dat u de houtkachel in huis haalt die het beste aansluit op uw wensen.

Een houtvergasser koopt u bij de specialist

Het stoken van hout in een vergasser van Ambianza is al jarenlang iets wat gedaan wordt in menig huishouden in Zuid-Holland. Dit bedrijf is namelijk al jarenlang dé specialist in de regio. Met een breed assortiment aan kachels zit er altijd iets voor u bij. Zij adviseren u deskundig en denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houtvergasser? Dit is een milieuvriendelijke houtkachel die aangesloten kan worden op uw CV. Uw woning wordt verwarmd en het gebruik van een houtvergasser bespaart u geld, omdat deze erg efficiënt werkt. Deze heeft namelijk een warmterendement van meer dan 90% en dat is erg hoog in vergelijking met andere type houtkachels die u kunt verkrijgen in Zuid-Holland.