Trolol
Image default
Woningen

Aan een nieuwe vloer toe? Neem parket met vloerverwarming!

Moet uw vloer vervangen worden? Pak het dan direct groots aan en kies voor parket met vloerverwarming van Van den Dongen Parket. Parket past namelijk in iedere woonstijl. Heeft u een klassieke inrichting? Kies dan voor stijlvol blank gelakt parket. Is uw woonstijl wat stoerder? Ga dan voor robuuste hardhouten planken, die soms wat ruw en ongelijk zijn. Hierdoor komt uw stoere interieur extra goed tot zijn recht. Dit effect wordt extra vergroot door dit parket met vloerverwarming op een hele verdieping of misschien wel door uw hele huis te leggen. U kunt dan weer jaren vooruit, want de vloeren van deze specialist zijn zeer duurzaam.

Parket met vloerverwarming? Dat kan toch niet?

Veel mensen denken dat parket niet gelegd kan worden op vloerverwarming. Niets is echter minder waar. Het is mogelijk om parket te leggen op alle soorten vloerverwarming. Het vereist echter wel de juiste kennis van een specialist. Dan kan parket worden gelegd op zowel conventionele vloerverwarming als elektrische infraroodverwarming. Houten vloeren ‘werken’ onder invloed van warmte en vocht. Hierdoor heeft een vloerverwarming ook invloed op uw parket. Met de deskundige behandeling van deze specialist is het toch mogelijk om een parketvloer op vloerverwarming te leggen. Zo is het ook mogelijk om een mooie parketvloer te leggen in nieuwbouwhuizen waar nog veel vocht in het cement zit en in oude huizen waar u last kan hebben van tocht. Wilt u ook een mooie parketvloer maar weet u niet of dit mogelijk is in uw woning? Laat uw situatie beoordelen!

Overal een mooie parketvloer

Van den Dongen Parket heeft ruime ervaring met het leggen van allerlei parketvloeren in verschillende panden. Van woningen tot hotels en van winkels tot bedrijfspanden. Hiervoor zijn verschillende soorten parket gebruikt, zodat er geprofiteerd kon worden van diverse positieve eigenschappen. Ook kan deze specialist bijzonder parket leggen, zoals buitenparket of parket als gevelbekleding.

 

http://www.vandendongenparket.nl

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker: introductie in de Slotenmaker Handel

Badkamerkast kopen? Hoe doe je dat?

Italiaanse vloertegels haalt u bij deze specialist in regio Rotterdam