Trolol
Image default
Woningen

Aluminium kozijnen zijn steeds populairder!

Door alle voordelen worden deze aluminium kozijnen op maat steeds populairder. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en geven een strakke en moderne uitstraling. Natuurlijk heeft het ook een goede inbraakwerendheid. Zwart is momenteel trendy, maar je hebt nog keuze uit 8 andere kleuren. 

Welke profijten hebben aluminium kozijnen? 

Het is hoogwaardig kwaliteit en kan wel tot 50 jaar meegaan. De kozijnen vervormen niet en zijn zeer stevig. Het kan ook goed tegen de verschillende weersomstandigheden, de kozijnen zullen dus niet gaan roesten of rotten. Door de nieuwe technologie hebben de kozijnen een hoge isolatiewaarde. Aluminium isoleert beter dan hout, maar helaas wel minder goed dan kunststof. Veilig wonen is natuurlijk heel belangrijk. Gelukkig zijn aluminium kozijnen ideaal tegen inbraak! Deze sluiten af met een meerpuntsluiting. Je kunt er ook voor kiezen om een extra beveiligingspakket erbij te bestellen. Bij deze pakketten krijg je het politiekeurmerk veilig wonen erbij. Ze zijn bijna vrij van onderhoud.  

Dit materiaal zien er niet snel vies uit omdat het geen stof aantrekt. Wat je niet mag vergeten is 2 keer per jaar even de kozijnen schoon te maken. Dit product is ook makkelijk te repareren. Zit er toch een kleine beschadiging op? Er is kneedbaar aluminium wat je dan kunt gebruiken, dit kun je op het plekje plakken. Zo ziet niemand dat er ooit een beschadiging heeft gezeten. Doordat aluminium uit de aardbodem wordt gehaald is deze bron onuitputtelijk. Het is milieuvriendelijk en je kunt het later weer recyclen! 

Kun je er zelf niet uitkomen? Neem dan een kijkje op hun website. Vragen staan vrij en het team staat voor je klaar.

https://www.onlinekozijnenkopen.nl/aluminium-kozijnen