Trolol
Image default
Gezondheid

Een detox kuur met sappen is voor iedereen goed!

Voor een detox kuur is het de bedoeling dat jij je lichaam weer helemaal op orde krijgt. Een detox zorgt ervoor dat je lichaam de afvalstoffen even helemaal kan afvoeren. Een soort ‘reset’ voor je lichaam. Je stopt er gedurende de jaren toch veel rotzooi in. Denk maar aan alcohol, junkfood, snoep, chips enz. En dat mag ook allemaal, maar af en toe een detox doen, daar zal je lichaam blij van worden. En jij ook! Doe daarom een fijne sappen detox. Zo kun je het makkelijk volhouden door te genieten van heerlijke sappen die speciaal voor jou gemaakt worden.

Waarom niet zelf sappen maken?

Natuurlijk kun je ook zelf je sappen persen en maken. Maar het is makkelijker als ze voor je worden gemaakt en zo weet je dat je precies de goede ingrediënten erin hebt zitten. Ook moet je nooit een sap uit de supermarkt kopen omdat deze door de vele suikers erg ongezond zijn. En dat wil je nou juist niet tijdens een detox. Door een detox te doen zul je merken dat je meer energie krijgt en misschien zelfs wel een beetje afvalt. Indien dit je wens is natuurlijk. Ook krijgt je haar en huid weer een gezonde boost waardoor deze weer gaan stralen.

Hoe lang moet je detoxen?

Je kunt kiezen uit een detox sappen kuur van 3, 5 of 7 dagen. Wanneer je het voor het eerst doet kun je het beste eerst 3 dagen proberen. Je maag zal namelijk een beetje van streek zijn omdat je lichaam eraan moet wennen. Maar je zult op de 2e dag al merken dat je meer energie hebt. Later zou je nog een keer een 5 dagen durende sappen kuur kunnen doen. Voor de ervaren gebruikers heb je dan dus ook nog de 7 dagen kuur.