Trolol
Image default
Woningen

Badkamerkast kopen? Hoe doe je dat?

Badkamerkast kopen

Omdat de nieuwste badkamertrends zo mooi zijn, een aparte blog over een badkamerkast kopen. We hebben nu zo’n mode waar meninge de gedachten van krijgt, hopelijk gaat de trend nooit verdwijnen, en is het een blijvertje.

 

Strakke lijnen en speels hout

Met de kop ‘strakke lijnen en speels hout’ kun je de nieuwste badkamertrend samenvatten. Nu zijn strakke lijnen in een badkamer van alle tijden, al zolang als je kan heugen heb je de rechte lijnen in de voegen van de tegels. Daarin is dus niets nieuws, maar om in zo’n ruimte juist geen strakke badkamerkast te plaatsen geeft een prachtig effect. Hout is speels, de nerven en knoesten zijn door de natuur zo gevormd waardoor iedere kast uniek in z’n soort is. Kun je voorstellen, zo’n kast voor je badkamertegels. Het is een mode die hopelijk nooit zal verdwijnen.

 

Wat voor badkamerkast

Een badkamer moet functioneel zijn. Het is van belang dat een kast in de badkamer een meerwaarde geeft tijdens het gebruik van de badkamer. Om dat te bewerkstelligen zijn er enorme handige kasten leverbaar. Heb je bij een badkamerkast kopen wel eens een kolomkast overwogen? Omdat zo’n kast weinig vloerruimte vraagt is dat een meubel wat je altijd wel kwijt kan. Omdat een kolomkast hoog is kun je er verrassend veel in kwijt. Het is bijvoorbeeld een handige kast om een stapel handdoeken in kwijt te kunnen en een voorraad toiletartikelen zoals deorollers en flessen shampoo. Als er wel voldoende vloerruimte is, dan is een ladenkast prachtig. Het heeft iets weg van een kommode, je zou iets decoratiefs op de badkamerkast kunnen zetten, ook al is het hout zelf al bijzonder decoratief. Mocht je overwegen om de badkamer te renoveren, dus je gaat niet een kast erbij plaatsen, dan zijn er stijlvolle badkamersets te verkrijgen. Bijvoorbeeld, de wastafel is ingebouwd in een meubel van deze tijd, en daarnaast komt een kolomkast in precies dezelfde stijl. Online zijn veel voorbeelden te zien van zulke sets. Maar ook van losse badkamerkasten. Je zal dan ook denken, hopelijk is de trend een blijvertje.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/badmeubels