Trolol
Image default
Mode en Kleding

Nooit meer ergens heen zonder rugzak

Of je hem nu gebruikt voor het dragen van je laptop of voor een brutaal weekendje weg, iedereen heeft een duurzame en stijlvolle rugzak nodig.

Laptops en tablets worden steeds slanker en lichter, dus het zijn belangrijke investeringen die je moet beschermen. En hoewel een hoes of hoes soms handig kan zijn, schreeuwt niets zo hard om bescherming als een rugzak of laptoptas. Je hebt ook een middel nodig om al je laders, batterijen, camera’s, e-readers, selfie sticks, fidget spinners enz. in te pakken, dus zakken zijn altijd een bonus.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tas voor je werk of een nieuw schooljaar begint, het kiezen van de juiste rugzak is essentieel. Het moet er niet alleen goed uitzien, maar het moet ook comfortabel zijn en natuurlijk groot genoeg om al je spullen te dragen.

Laten we beginnen met de grootte. Over het algemeen is een kleine rugzak ongeveer 6-10 liter. Deze zijn geweldig voor kinderen, dagjes uit, en sportkleding. Een middelgrote dagrugzak is ongeveer 10-30 liter, ideaal voor het woon-werkverkeer. Meer dan 35 liter en je kijkt naar overnachtingen op de camping en naar rugzak expedities.

Uiteindelijk gaat het om comfort. Als je de hele dag met dit ding gaat sjouwen, wil je gewatteerde riemen. Je schouders zullen je later bedanken. Andere comfortkenmerken om naar uit te kijken zijn de taille- en borstriemen. Dit is niet het laatste woord in de mode, maar het ontlast je schouders. Vind ook een comfortabele rugzak voor jou en je hebt een reismaatje voor het leven!