Trolol
Image default
Mode en Kleding

Een bh voor in de sportschool

Een bh voor in de sportschool

Wanneer jij als vrouw sportief bent aangelegd, dan is de kans vrij groot, dat je meerdere malen per week in de sportschool te vinden bent. Waar je de ene dag kiest voor een work-out voor je spieren, kies je de andere dag voor een cardiotraining. Kortom, je bent ontzettend druk bezig met het gezond houden van je lichaam. Naast voldoende eten, drinken en slapen, is er nog één belangrijk punt die bijdraagt aan maximale prestaties. Dit punt is natuurlijk de keuze voor je outfit. Waar een outfit voor veel vrouwen doorgaans fancy en stoer moet zijn, is voor de echte sporter de juiste ondersteuning essentieel. Vooral wanneer je veel beweegt, zijn niet alleen je schoenen ontzettend belangrijk, maar ook het dragen van een sport bh. Een sport bh biedt namelijk extra ondersteuning, waardoor je eventuele schade aan je borstweefsel en pijn in je nek, rug of schouders voorkomt. 

De juiste outfit

Waar veel vrouwen zich bezighouden met of de schoenen wel matchen met de broek, is het veel belangrijker te kijken of je bh wel voldoende ondersteuning biedt voor datgene waar jij voor in de sportschool bent, het uitvoeren van een pittige workout. Je kunt namelijk wel een padded bh dragen, maar wanneer deze niet voldoende ondersteuning biedt, zal dit geen soelaas bieden. Ga je hardlopen, zorg er dan voor, dat je een sport bh draagt, die de schokken bij iedere stap goed absorbeert. Je zult namelijk merken, dat in een sport bh hardlopen, niet alleen veel fijner loopt, maar ook vervelende pijntje en blessures zal voorkomen.

Budget

Niet alleen een prachtig bh van elomi heeft een prijskaartje, maar ook een goede sport bh heeft er één. Toch is het goed je te realiseren, dat het niet verstandig is om te besparen op het aanschaffen van een goede bh. Dit geldt voor zowel een normale bh, als voor een sport bh. Je kunt dan beter wat minder geld uitgeven aan bijvoorbeeld een sport legging of je sporttas, zodat er wat meer geld overblijft voor je bh. Een goede bh is namelijk onmisbaar en kan een hoop problemen voorkomen. Je zit er immers niet op te wachten, dat jij tijdens een stevige training voor een belangrijke wedstrijd ineens moet stoppen omdat je te eigenwijs bent geweest en geen sport bh hebt aangetrokken. Dus voorkom pijntje en blessures en wen jezelf aan om bij iedere work-out hoe intensief deze ook is, gewoon een sport bh te dragen.