Trolol
Image default
Mode en Kleding

Witte tshirts zijn dé basic van dit moment!

Iedereen heeft er wel in de kast liggen: witte tshirts. En dat is niet zo gek, want je kan je echt overal bij dragen. De witte shirts zijn vooral populair bij mannen. Het is dan ook hét basic item van tegenwoordig. Want je kan echt niet meer zonder toch? De meeste mannen dragen de witte basic tshirts onder een overhemd. Dit draagt comfortabel en het shirt zie je niet zitten. Wat ook handig is, is dat ze echt overal te verkrijgen zijn. Toch raden wij je aan om ze niet zomaar lukraak overal te kopen. Ook in de witte shirts zit is groot kwaliteitsverschil.

Let op de kwaliteit bij het kopen van witte tshirts

Misschien denk je dat het geen verschil uit maakt; of je nou de duurdere shirts koopt of de spotgoedkope bij een bekende retailer. Toch maakt dit wel degelijk uit. De kwaliteit is over het algemeen heel anders. De wat duurdere witte shirts zijn van een betere kwaliteit stof gemaakt. Dit ga je merken na een aantal keren wassen. De stof blijft goed en het shirt rekt niet uit of gaat niet lubberen. Het draagcomfort blijft aangenaam. Goedkopere shirts lubberen vaak uit na een aantal keren wassen. Ze zitten vervolgens niet meer goed en passen niet meer. Dit wil niet zeggen dat goedkopere shirts bij definitie niet goed zijn. Vooral als je de shirts niet heel vaak draagt, zullen de goedkope shirts zeker voldoen.

 

Ook leuk voor op kinderfeestjes

Dit klinkt misschien even vreemd, maar witte shirts zijn hartstikke leuk om op kinderfeestjes te gebruiken! Sla wat textielverf in in verschillende vrolijke kleuren en laat de kinderen hun gang gaan. Lekker verven en een waar kunstwerk creeren. Het is ook leuk om een knoop in het shirt te leggen en deze onder te dompelen in een bak met verf. Je zult verstelt staan van het resultaat. En de kinderen? Die hebben urenlang plezier en kunnen hun eigen ontworpen shirt dragen!

http://www.web-wings.nl