Trolol
Image default
Aanbiedingen

Eenvoudig lekker vlees in huis halen

Een lekkere Gildehoen kipfilet, een heerlijk stukje biefstuk of een malse burger, begin jij al te watertanden? Als het op het aanschaffen van vlees aankomt dan wil je natuurlijk een uitstekende kwaliteit. Maar voor de meeste mensen is een tripje naar de slager niet mogelijk door hun drukke leven. Gelukkig is het vleesatelier daar als jouw reddende engel, oftewel een slager online. De lekkerste en meest bijzondere stukken vlees kun jij vinden op de website die in 2017 is opgericht. Natuurlijk kun je op de webshop ook heerlijke en smaakvolle klassiekers terug vinden maar ook voor exotisch vlees ben je aan het juiste adres. Wil jij je gasten bijvoorbeeld verassen met een heerlijk stukjes zebra of struisvogel? Dan kan dat! In dit artikel lees je meer over de smaaksensatie die je meemaakt bij het bestellen.

De beste slagers kwaliteit

Bij de webshop is het super belangrijk dat we weten waar de dieren vandaan komen én hoe ze daar behandeld zijn. Het hebben van een volmaakt leven voor het dier proef je namelijk terug in het vlees. Het vlees bij ons is uniek en van premium kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft reizen wij de hele wereld over, opzoek naar dat voortreffelijke vlees. Persoonlijk gaan wij dan op bezoek bij de boerderijen waar de dieren worden gehouden. Of het nou in Nieuw-Zeeland, Argentinië of Afrika is, onze inkopers zullen de bestemming bezichtigen. Wij gaan door waar andere stoppen omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze passie is over te dragen aan jou.

Het vleesassortiment

Bij het bezoeken van de webshop stuit je gelijk op een zeer ruim assortiment aan vlees. Wij hebben het vlees in 8 categorieën verdeeld. Te beginnen bij de rundvlees categorie waar je rundvlees kunt vinden uit Argentinië, de VS, Australië, Ierland en Uruguay. Daarnaast hebben nog heerlijk varkensvlees, lamsvlees, gevogelte zoals kalkoen, eend of kip en wild vlees zoals hert, zwijn of gans. We denken aan onze webshop echt aan alles want ook bij ons kun je Halal vlees verkrijgen en voor de mensen die zin hebben in iets nieuws zijn er de exotische stukken vlees.

Bestellen of ophalen bij het vleesatelier

Het plan was dus in eerste instantie om voortreffelijk vlees te verkopen via een luxe online webshop. Inmiddels hebben wij ook een vleesatelier op de Veenpoldersweg 22 in Leidschendam. De liefhebbers kunnen dus nu ook langskomen voor het afhalen van een heerlijk stukje vlees. Natuurlijk kun je ook jouw bestelling thuis laten bezorgen. Bij een bestelling van boven de 50 euro krijg je zelfs de verzending gratis!