Trolol
Image default
Aanbiedingen

Zo zorg je ervoor dat je voldoende drinkt…

Zo zorg je ervoor dat je voldoende drinkt…

Wist je dat de meeste Nederlanders veel te weinig water drinken? Wanneer je het goed wilt doen, moet je dagelijks zo’n 1,5 tot 2 liter vocht binnenkrijgen. En dan bedoelen we natuurlijk geen alcohol of andere dranken die juist vocht aan je lichaam onttrekken. In sommige gevallen zul je nog meer water moeten drinken om voldoende gehydrateerd te blijven. Bijvoorbeeld wanneer je veel zweet of bepaalde medicijnen gebruikt. Doe je dit niet, dan kun je last krijgen van diverse lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, een droge mond, duizeligheid en vermoeidheid. Je kunt op den duur zelfs uitdrogen. Drink jij ook veel te weinig water? Zo zorg je ervoor dat je voldoende drinkt…

 

…tijdens het sporten

Tijdens het sporten zweet je over het algemeen meer dan in rust. Bij grote inspanning gaat onze hartslag omhoog en beginnen we te transpireren om zo onze lichaamstemperatuur onder controle te houden. Veel mensen vinden het vervelend dat ze tijdens het hardlopen of gewicht heffen beginnen te zweten. Maar eigenlijk is dit een heel goed teken. Zou je in zo’n situatie niet zweten, dan kan je lichaam oververhit raken. Om de vochtbalans op peil te houden is het aan te raden om regelmatig wat te drinken. Een standaard glas water is natuurlijk niet bepaald praktisch. Daarom zijn er speciale sportbidons te koop die over een handige drinktuit beschikken.

 

…op school

Ook op school kan een waterfles op de hoek van de tafel of werkbank ideaal zijn om toch voldoende vocht binnen te krijgen gedurende de dag. Vaak zijn standaard drinkbekers die je niet goed kunt afsluiten niet toegestaan in de les omdat deze makkelijk omgestoten kunnen worden. Vooral wanneer er ranja gemorst wordt, kan dat leiden tot een zeer plakkerige situatie. Met een afsluitbare waterfles kan er ook buiten de pauzes om gedronken worden.

 

…achter het bureau

Vergeet jij ook zo vaak om je glas met water bij te vullen wanneer deze leeg is? Dan ben je zeker niet de enige! Vooral in deze tijd zijn we drukker dan ooit. Een hectische werkdag lijkt eerder de norm dan de uitzondering. Het drinken van voldoende water kan er dan makkelijk bij inschieten. Met een waterfles drink je automatisch meer. Personaliseerbare drinkflessen van Loopper voor jezelf en al jouw collega’s? Bij Loopper ben je aan het juiste adres!

 

https://www.loopper.com/