Trolol
Image default
Vakantie

Een fijne vakantie op een camping aan een meer in Tsjechië

Ben je al plannen aan het maken voor je volgende kampeervakantie? Een camping aan een meer in Tsjechië is een prima idee voor een leuke gezinsvakantie. Het meer is geschikt om te varen en te zwemmen. Op de camping is van alles te beleven: in de zomermaanden is er een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert, zowel voor de kinderen als de volwassenen. Heerlijk genieten rond het kampvuur van een gezellige barbecue bijvoorbeeld. De kinderen worden vermaakt met spelletjes en voorleesmiddagen. De ouders kunnen dan op hun ruime campingplaats genieten van de rust.

Genoeg te doen in de omgeving

Tijdens je verblijf op deze Nederlandse camping aan een meer in Tsjechië zijn er natuurlijk ook genoeg uitstapjes die je kunt maken. Op korte afstand van de camping vind je gezellige dorpjes en prachtige natuur voor mooie wandelingen. Ook de Tsjechische hoofdstad Praag ligt op relatief korte afstand met de auto. Deze stad is een bron van cultuur met de gezellige Karelsbrug waar kraampjes staan en straatartiesten hun brood verdienen. De stad telt tientallen gezellige restaurants en fraaie kerken die je kunt bezichtigen. Camping De Regenboog organiseert in het hoogseizoen ook excursies naar Praag.

Geniet van een onbezorgde vakantie in gastvrij Tsjechië

Op Camping De Regenboog, net over de grens met Duitsland, kun je genieten van een onbezorgde vakantie. Deze camping aan een meer in Šluknov, Tsjechië, ligt op ruim 700 kilometer van de Nederlandse grens. Deze afstand is prima te doen, zeker als je een overnachting in Duitsland regelt. Op de camping vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Er zijn voldoende toiletten en douches en er is een verzorgingsplaats voor baby’s. De camping beschikt over uitgebreide mogelijkheden om te spelen en te sporten voor jong en oud. Ook als het weer een dagje niet meewerkt. Je kunt direct online je verblijf boeken. Als je vroeg in het seizoen al reserveert, betaal je een aantrekkelijke prijs.

 

https://www.campingregenboog.nl/home/