Trolol
Image default
Woning en Tuin

Eén adres voor tuinonderhoud in Noord-Brabant

En dat is hoveniersbedrijf De Groot Hoveniers! Het is een op en top familiebedrijf gespecialiseerd in alles wat met tuinen te maken heeft. Het bedrijf wordt gerund door broers Martijn en Edwin. Zij zijn meteen ook het gezicht van de zaak en zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt. Achter de schermen vormen moeder en vader De Groot een krachtig tandem en ondersteunen ze hun zonen. Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Volkel en is hét adres bij uitstek wanneer je op zoek bent naar ervaren vakmannen die zorgen voor het tuinonderhoud van jouw eigendom in Noord-Brabant.

Tuinontwerp van A tot Z

De Groot Hoveniers biedt een ruim aanbod aan diensten aan. Je kan bij hen terecht voor het onderhoud van de tuin. Laat je hagen scheren, het onkruid wieden, het mos van de terrastegels verwijderen en de woekerende bomen snoeien. Ze voeren iedere werkzaamheid met veel zorg uit en hebben oog voor detail. Naast tuinonderhoud kan je jouw tuin in Noord-Brabant ook volledig laten (her)aanleggen door hun team. Ze ontwerpen je domein van A tot Z. Leg hen je wensen en verwachtingen voor, samen met de grootte van je tuin en het budget. Op basis van deze punten ontwerpen zij een tuin die in alle seizoenen mooi tot zijn recht komt. Ook ingebouwde zwembaden, jacuzzi’s of (zwem)vijvers vormen geen probleem. Ze verwerken de gewenste elementen in het ontwerp en voorzien meteen ook een bijhorend water- en filtersysteem. Ze geven je graag advies over welke kleuren mooi zouden passen en welke planten op welke plaats kunnen komen.

Breng een bezoek aan hun website

Hun diensten reiken nog verder dan in het bovenstaande reeds opgenoemd. Zo kan je dit hoveniersbedrijf uit Noord-Brabant niet alleen inschakelen voor tuinonderhoud maar ook voor een heus verlichtingsplan van je tuin. Ze hebben een oog voor harmonie en zorgen ervoor dat elk stukje van de tuin letterlijk in de schijnwerpers gezet wordt. Neem een kijkje op hun site en ontdek alle mogelijkheden!

https://www.degroothoveniers.nl/