Trolol
Image default
Vakantie

Een grote groepsaccommodatie in Gelderland

Gaat u binnenkort een weekendje weg organiseren met uw familie, vrienden, collega’s of vereniging? Het kan soms lastig zijn om een grote groepsaccommodatie te vinden in Gelderland. Gelukkig kunt u terecht bij De Aalbertshoeve! Hier is plaats voor grote gezelschappen van tot wel 186 personen, omdat de verschillende accommodaties ook met elkaar gecombineerd kunnen worden.

De ideale groepsaccommodatie voor een geslaagd familieweekend

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor een geweldig familieweekend? Bij De Aalbertshoeve in Gelderland heeft u keuze uit drie accommodaties. Zo kunt u kiezen voor groepsaccommodatie de Deel. Dit verblijf is geschikt voor maximaal 86 personen. U kunt gaan voor groepsaccommodatie Kamphuus. Dit verblijf is voor maximaal 53 personen. Of u kunt kiezen voor groepsaccommodatie ‘t Schot. Hier kunnen maximaal 44 personen in. Het is mogelijk om vanaf 30 personen een verblijf te huren bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. 

Genoeg te beleven in de omgeving

Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve is gelegen in Ermelo in de provincie Gelderland. Hier vindt u de prachtige groene omgeving van de Veluwe. Dit betekent dat er meer dan genoeg te doen is in de natuurrijke omgeving. Of u nu met een schoolkamp of een vriendenweekend weg bent: er is altijd wel wat te beleven. In de omgeving vindt u de prachtige bossen en een heerlijk strandje, maar in de buurt vindt ook pretparken, klimbossen, zwembaden, dierentuinen en bowlingcentra. Zo is er altijd voor ieder wat wils.

Kom tot rust in de prachtige natuur

U vindt de Veluwe bossen slechts op een steenworp afstand van groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Gelderland. Ook ligt er een strandje vlak bij het verblijf. Zo kunt u samen met uw familie, vrienden of collega’s mooie wandelingen in de bossen maken, een fietstocht maken of naar het nabijgelegen strandje lopen voor een heerlijke middag. Ook in de natuurrijke omgeving van de accommodatie is meer dan genoeg te beleven, zo kunt u bijvoorbeeld met een groep zeskamp of boerengolf gaan doen. Daarnaast biedt het verblijf zelf ook meer dan genoeg recreatiemogelijkheden.