Detox kuur

Juice Heroes maakt verse juices van gered groente en fruit. Groente en fruit dat normaal weg gegooit zou worden om verschillende reden, zo kan het te lelijk zijn, de kleur niet goed, te rijp of er is gewoon een overschot van. Harstikke zonde!

Juice Heroes maakt hiervan gezonde  juices die je iedere dag kunt drinken, dat noemen ze Daily Juice. Je kan ook een Detox kuur volgen.

Een detox kuur is duurt 1 dag, 3 dagen of 5 dagen. Tijdens deze dagen eet je geen vast voedsel maar drink je verse groente sappen. Deze vorm van vasten heeft enorm veel gezondheidsvoordelen. Zo verbeteren je bloedwaardes aanzienlijk, val je ervan af en knapt je huid ervan op.

Binnen de 3 daagse detox kuur zijn er ook nog twee verschillende varianten. De beginner variant en de expert versie. Maar wat houdt de kuur nu precies in? De detox kuur voor 3 dagen is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier te sapvasten. Gedurende drie dagen drink je het hoogste kwaliteit sap van maar liefst 10 kg (!) groente en fruit. De drie daagse detox sapkuur bestaat uit 18 juices en 3 juice shots waarbij je een grote hoeveelheid voedingstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt die van nature aanwezig zijn in groente en fruit. Door te sapvasten krijgt je spijsvertering een pauze en boost je je weerstand en algehele gezondheid. Ook laat je ongezonde gewoontes zoals roken, alcohol en koffie achterwege. Een detox kuur volgen is dus super goed voor je en er zijn zoveel redenen om het een keer te proberen. Een 3 daagse detox kuur is goed te doen en helpt al super goed om je levensstijl te verbeteren. 

Er zitten zoals je hierboven kan zien super veel voordelen aan het doen van een detox kuur. Op onze website van Juice Heroes kun je nog veel meer informatie vinden over de detox kuren en wat het met je lichaam doet. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegeven op onze website. Ook kunt u natuurlijk de kuur online bestellen. Enjoy!