Trolol
Image default
Horeca

Smoothie bar bestellen voor jouw event

Eenvoudig verse smoothies bestellen? Bij Smoothiesopjewerk.nl kan het!

En om het nog mooier te maken. Omdat iedereen wegens corona thuis werkt hebben ze nu hun smoothieboxen ook beschikbaar gemaakt voor mensen thuis. In hun kleinste box zitten 30 smoothies, perfect om de hele maand elke dag een smoothie te kunnen drinken dus. Je bewaard de smoothies eenvoudig in de vriezer en drinkt ze wanneer het jouw uitkomt.

Alle smoothies worden vers geblend in de vershal in Utrecht. Daarna gaan ze gelijk de shockvriezer in. Op die manier blijven allemaal vitamines, mineralen en smaak behouden. De smoothies worden verstuur in tempex boxen en zo’n smoothiebox word gewoon via de post naar jou huis verstuurd.

Maar waar moet een goede smoothie aan voldoen? Ten eerste moeten een smoothie gezond zijn en dienen er minimaal vier fruit of groente soorten in verwerkt zijn. Daarnaast is het belangrijk om een verse sap toe te voegen voor de drinkbaarheid en maak je een smoothie pas echt lekker met specerijen. Naast kwalitatief goede en lekkere ingrediënten dien je ook in het bezit te zijn van een goede blender.  Met alleen een goede blender ben je er nog niet. De kwaliteit van de groente en fruit is minstens zo belangrijk. Ons advies is om verse ingrediënten te kopen op de dag dat je de smoothies klaar gaat maken, want hoe verser hoe beter. Dit is niet alleen goed voor de smaak van de smoothie, maar zorgt er ook voor dat de vitamines het best worden opgenomen door je lichaam.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website. Daar kun je alle informatie vinden. Als je aan de hand daarvan nog vragen hebt dan helpen wij je graag verder. De contact gegevens voor vragen kun je ook vinden op onze website. Hopelijk tot snel!