Trolol
Image default
Horeca

Boek de gezelligste hotelovernachting in IJsselstein!

Bent u van plan om een lekker een paar daagjes tussenuit te gaan in de regio Utrecht? Wat dacht u van een hotelovernachting in IJsselstein, bij Hotel Epping? Dit hotel ligt in de mooie omgeving van het Groene Hart en is het goed bereikbaar, aangezien het vlakbij de A2 ligt. Ook met het openbaar vervoer kunt u er eenvoudig en snel komen.

Het hotel en het restaurant

Uw hotelovernachting in IJsselstein wordt een feestje in de luxe en mooie hotelkamers. Kies zelf welke kamer u het liefst wilt, aangezien er vijf verschillende typen kamers zijn. De bedden en andere onderdelen van de kamer zijn van goede kwaliteit. Ook kunt u gebruikmaken van restaurant Bites & Nights, dat bij het hotel hoort. Hier kunt u genieten van heerlijke tapas gemaakt in eigen keuken. Naast een hotelovernachting in IJsselstein en een restaurant, heeft Hotel Epping nog veel meer te bieden. U kunt er verschillende arrangementen boeken. Kies bijvoorbeeld een bruidsarrangement om uw trouwdag goed af te sluiten. Of ga voor een verwenarrangement, waardoor u helemaal in de watten wordt gelegd en tot het maximale kunt genieten. En houdt u van films? Dan zitten er bij het bioscooparrangement bioscoopkaartjes van uw favoriete film bij de prijs inbegrepen.

Een vergaderarrangement is ook mogelijk

Tevens is wordt er een vergaderarrangement aangeboden. Hoewel het hotel zelf niet over eigen vergaderruimtes beschikt, zijn er wel genoeg op loopafstand te vinden waar u gebruik van kunt maken. Het hotel informeert naar uw wensen en zal een geschikte ruimte voor u uitzoeken. De lunch vindt plaats in de vergaderruimte, maar in het hotel kunt u terecht voor diners, overnachtingen en ontbijt. Bent u na een dag vergaderen toe aan ontspanning? Dan kunt u dit arrangement uitbreiden met een sportieve of culturele activiteit, zodat u daarna, of de volgende dag, weer fris aan het werk kunt.

Reserveer eenvoudig een kamer

Op de website van het hotel reserveert u eenvoudig een hotelovernachting in dit prachtige hotel in IJsselstein. Schroom niet om contact op te nemen met de vriendelijke medewerkers van dit hotel, als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Gerelateerde artikelen

Detox kuur

Een gezellig avondje uit bij een Chinees Restaurant nabij Den Bosch

Amsterdam Zuidoost voor Zakelijke bezoekers